I jeszcze jedno odnośnie opisów pod zdjęciami, co właściwie ma zawierać taki opis, dla mnie to bez sensu bo przecież i tak trzeba opisywać sposób przygotowania, to po co robić to dodatkowo pod zdjęciem Pozdrawiam
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
A ja tu czegoś nie rozumiem... Jeżeli na innym portalu mam zamieszczony jakiś swój przepis z moimi zdjęciami to już nie mogę go teraz tutaj dodać? Muszę dodawać tylko takie przepisy, które jeszcze nigdzie nie były dodane
Z uwag do systemu - przydał by się w opisie pod zjęciem ,, znacznik tych 70 znaków . Juz któryś raz zalicza mi przepis bez zdjęcia mimo , że mam z 4 zdjęciami i to opisanymi .Pewnie gdzieś za mało literek wstawiłam .
Acha i uważajcie - Główne zdjecie też trzeba opisywać bo inaczej go nie uzna w liczeniu ilości .( np wstawicie z 3 zdjeciami , a opiszecie 2 z etapów gotowania i policzy za przepis z 2 )
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Ja też mam pytanie do moderatorów.Wczoraj wstawiłam przepis "Pikantna karkówka Eli z grilla".Dzisiaj przepis został zatwierdzony,ale punktów nie dostałam.Dlaczego?
Już załatwione,dziękuję.
Ja też mam pytanie do moderatorów.Wczoraj wstawiłam przepis "Pikantna karkówka Eli z grilla".Dzisiaj przepis został zatwierdzony,ale punktów nie dostałam.Dlaczego?
Godziny pracy moderatorów nie są sztywne. Po prostu w ciągu 24 godzin od wstawienia przepisu moderator powinien go zmoderować - zatwierdzić, a jeśli stwierdzi nieprawidłowości zgłosić to, ewentualne niejasności wyjaśnić kontaktując się z autorem (wtedy czas oczekiwania wydłuża się).
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
czekoladka_m
czekoladka_m
Babciagramolka
Acha i uważajcie - Główne zdjecie też trzeba opisywać bo inaczej go nie uzna w liczeniu ilości .( np wstawicie z 3 zdjeciami , a opiszecie 2 z etapów gotowania i policzy za przepis z 2 )
eli_555
Oczywiście,dziekuję.
cherry
eli_555
Już załatwione,dziękuję.
eli_555
gosia47-47