A ja tu czegoś nie rozumiem... Jeżeli na innym portalu mam zamieszczony jakiś swój przepis z moimi zdjęciami to już nie mogę go teraz tutaj dodać? Muszę dodawać tylko takie przepisy, które jeszcze nigdzie nie były dodane
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Z uwag do systemu - przydał by się w opisie pod zjęciem ,, znacznik tych 70 znaków . Juz któryś raz zalicza mi przepis bez zdjęcia mimo , że mam z 4 zdjęciami i to opisanymi .Pewnie gdzieś za mało literek wstawiłam .
Acha i uważajcie - Główne zdjecie też trzeba opisywać bo inaczej go nie uzna w liczeniu ilości .( np wstawicie z 3 zdjeciami , a opiszecie 2 z etapów gotowania i policzy za przepis z 2 )
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Ja też mam pytanie do moderatorów.Wczoraj wstawiłam przepis "Pikantna karkówka Eli z grilla".Dzisiaj przepis został zatwierdzony,ale punktów nie dostałam.Dlaczego?
Już załatwione,dziękuję.
Ja też mam pytanie do moderatorów.Wczoraj wstawiłam przepis "Pikantna karkówka Eli z grilla".Dzisiaj przepis został zatwierdzony,ale punktów nie dostałam.Dlaczego?
Godziny pracy moderatorów nie są sztywne. Po prostu w ciągu 24 godzin od wstawienia przepisu moderator powinien go zmoderować - zatwierdzić, a jeśli stwierdzi nieprawidłowości zgłosić to, ewentualne niejasności wyjaśnić kontaktując się z autorem (wtedy czas oczekiwania wydłuża się).
O, kurczę. Ja tu jestem od niedawna i właściwie jeszcze żadnego przepisu nie wstawiłam, ale tak czytam teraz komentarze i uwagi stałych bywalców i nie wiem, śmiać się czy płakać Komentarze pod fotkami z limitem słów, bo inaczej się nie liczą? Fotki wstawione z opóźnieniem nie brane pod uwagę? Broń Boże cytowanie własnych przepisów opublikowanych na innych portalach? Chrzanić nagrody, ale to zawsze boli ludzi starających się i podających własne sprawdzone przepisy i poświęcających czas na ich staranną edycję, kiedy inni przepisujący masowo przepisy zbierają jakieś bonusy Rany, co za portal, to ja się chyba wypisuję.
Kathlyn,wiem,ze nerwy i zlosc robia swoje,ale sie nie wypisuj,kto bedzie z nami cytaty ukladal?
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
czekoladka_m
Babciagramolka
Acha i uważajcie - Główne zdjecie też trzeba opisywać bo inaczej go nie uzna w liczeniu ilości .( np wstawicie z 3 zdjeciami , a opiszecie 2 z etapów gotowania i policzy za przepis z 2 )
eli_555
Oczywiście,dziekuję.
cherry
eli_555
Już załatwione,dziękuję.
eli_555
gosia47-47
cherry
p.jola1
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Netka
Kathlyn,wiem,ze nerwy i zlosc robia swoje,ale sie nie wypisuj,kto bedzie z nami cytaty ukladal?