Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Szpileczka zaraz to sprawdzimy. Napisz mi na priv jakie to konta.

mycha
  • mycha

• Przepisy: 2142
  • Artykuły: 18
A mnie się nie podoba to 70-znakowe opisywanie każdego zdjęcia, aby dostać tylko 25 wirtuali, skoro można dostać 20 wirtuali bez zdjęcia! Coraz bardziej mnie to denerwuje, szkoda że w czasie trwania konkursu zostały zmienione zasady na niekorzyść dla stałych starych użytkowników W ogóle nie mam motywacji, aby się starać, przestało mi już zależeć:/ Może się to kiedyś zmieni, ale na razie dziękuję i podobnie jak Bernika, odpuszczam sobie na razie tę niezdrową rywalizację.

szpileczka
  • szpileczka

• Przepisy: 1249
  • Artykuły: 238
Witam Chciałam dowiedziec sie dlaczego nie dostałam wirtuali za polecenie osób Wiem, ze załozyły konta. Czy trzeba jeszcze jakies warunki spełnic

cherry
  • cherry

Jak zgarnąć nawet 100 wirtuali za 1 przepis

Moi Drodzy,
nikogo nie faworyzując chciałabym Wam pokazać, że opłaca się wstawić dopracowany przepis, z dobrze opisanymi zdjęciami. Wiem, że chodzą szepty, jakoby nie chodziło nam o jakość i chciałabym, żebyście zwrócili jednak uwagę na to, że doceniamy Waszą pracę.

Mam na myśli przepis Sarenki: Karkówka na pieczarkowo:
https://gotujmy.pl/gotujmy-z-nagrodami/nagrody/karkowka-na-pieczarkowo,przepisy,96958.html

Ponieważ jest to przepis z 3 - 5 zdjęciami otrzymał 30 wirtuali.
Został wytypowany jako dzisiejsze Danie Dnia, przez co dodatkowo przyznaliśmy mu 40 wirtuali, a ponieważ uzyskał przy okazji status "superprzepisu" - kolejne 30 wirtuali.

Jak wiecie co tydzień wychodzi newsletter Gotujmy - to kolejna szansa na 40 wirtuali extra. Chciałam Wam więc pokazać, że potrafimy i chcemy punktować fajne, dopracowane przepisy, i chyba jak wszyscy na gotujmy chcielibyśmy, aby dodawane przepisy były wartościowe dla innych.
obrazek obrazek obrazek

cherry
  • cherry

@superbaba4:
Przepis owszem posiada zdjęcie, jednak nie miało żadnego opisu, dlatego system go "nie zauważył". Sparwdź czy już się zgadza

superbaba4
Mam pytanie, dodałam przepis ze zdjęciem i opisem i zaliczyło mi tylko 20 wirtuali a nie 25 dlaczego przyznano mi tyle punktów ?

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

cherry
  • cherry

Babciagramolka napisał(a):

Z uwag do systemu - przydał by się w opisie pod zjęciem ,, znacznik tych 70 znaków . Juz któryś raz zalicza mi przepis bez zdjęcia mimo , że mam z 4 zdjęciami i to opisanymi .Pewnie gdzieś za mało literek wstawiłam .
Acha i uważajcie - Główne zdjecie też trzeba opisywać bo inaczej go nie uzna w liczeniu ilości .( np wstawicie z 3 zdjeciami , a opiszecie 2 z etapów gotowania i policzy za przepis z 2 )

Mamy już licznik znaków - podczas wstawiania zdjęć system poinformuje Was, ile jeszcze brakuje znaków (w sumie potrzeba 50 znaków) do naliczenia punktów za zdjęcie. Wiem, że wcześniej nie było to widoczne, dlatego przepisy z 4 nawet zdjęciami były kwalifikowane jako "bez zdjęcia". Przyznam, że szkoda mi tych przepisów i troszkę przy nich pomajstrowałam ręcznie, żeby poopisywać etapy, jednak wszystkich nie dałabym rady. Warto, abyście zajrzeli czy otrzymaliście tyle punktów ile powinniście, a jeśli nie proszę napiszcie mi o które przepisy chodzi na priv, wtedy będę mogła zajrzeć do nich sama, ponieważ Wy macie na takie zmiany 24 godziny.
Piszcie, użyję swoich tajemnych sztuczek

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Weronka
  • Weronka

• Przepisy: 3
  • Artykuły: 28

zmieniono 1 raz (ostatnio 28 lip 2011 11:39 przez Weronka)

p.jola1
  • p.jola1

• Przepisy: 919
  • Artykuły: 9
Zaczął sie pojawiać napis zaakceptowany gdy użyjemy odpowiednią ilość słów w opisie zdjęcia, bardzo dobry pomysł.

czekoladka_m
I jeszcze jedno odnośnie opisów pod zdjęciami, co właściwie ma zawierać taki opis, dla mnie to bez sensu bo przecież i tak trzeba opisywać sposób przygotowania, to po co robić to dodatkowo pod zdjęciem Pozdrawiam

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty