Kilka uwag o tym jak pisać przepisy by były zgodne z nowymi zasadami

Obserwuj wątek

Odp: Odp: odp

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
  • Artykuły: 0
Smakowita88 napisał(a):

Trudno abym nie zadawała pytań autorce przepisu jeśli chciałam zrobić to samo, a miałam pewne wątpliwości np. czy na pewno tyle oleju czy mogę inny cukier dać zamiast cukru pudru. Pochwalić też musiałam może macie rację- czepiam się. Oki. Dobranoc " tym razem już na serio"

No placek nawet ładny ale jak pisze zbysiowa,mogłas chociaż owoce inne dać Dobranoc

Odp: odp

Trudno abym nie zadawała pytań autorce przepisu jeśli chciałam zrobić to samo, a miałam pewne wątpliwości np. czy na pewno tyle oleju czy mogę inny cukier dać zamiast cukru pudru. Pochwalić też musiałam może macie rację- czepiam się. Oki. Dobranoc " tym razem już na serio"

Odp: Odp: Odp: Odp: odp

evita0007
  • evita0007

zbysiowa napisał(a):

Smakowita88 napisał(a):

darmiona napisał(a):

sugerujesz, że jestem niemądra? Hahah oj, Smakosz

Nie Darmiono , po prostu miałam na myśli osoby z dużą praktyką tutaj np. jak Bunia. Potrzebuję nowych odpowiedzi kto ma rację. Szkoda mi tego przepisu szczerze

Bunia dopiero jutro Ci odpisze, moim zdaniem przepis jest powielony, zadawałas pytania Agiatis, następnie wstawiłaś komentarz, chyba wystarczy pochwalić się poczynaniami na forum , wstawić fotkę i już, nie ma potrzeby powielania każdego wykonanego przez Ciebie przepisu z którego skorzystasz. Tak jak Ci napisałam gdybyś zmodyfikowała, i użyła np innych owoców, to proszę bardzo. I oczywiście wzmianka że wzorowałaś się na przepisie tym czy tamtym...

Dokładnie jak mówisz

Odp: Odp: Odp: odp

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Smakowita88 napisał(a):

darmiona napisał(a):

Nie Darmiono , po prostu miałam na myśli osoby z dużą praktyką tutaj np. jak Bunia. Potrzebuję nowych odpowiedzi kto ma rację. Szkoda mi tego przepisu szczerze

Bunia dopiero jutro Ci odpisze, moim zdaniem przepis jest powielony, zadawałas pytania Agiatis, następnie wstawiłaś komentarz, chyba wystarczy pochwalić się poczynaniami na forum , wstawić fotkę i już, nie ma potrzeby powielania każdego wykonanego przez Ciebie przepisu z którego skorzystasz. Tak jak Ci napisałam gdybyś zmodyfikowała, i użyła np innych owoców, to proszę bardzo. I oczywiście wzmianka że wzorowałaś się na przepisie tym czy tamtym...

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: odp

evita0007
  • evita0007

Pyza napisał(a):

o koniecznie zdjęcie jak wsypywałaś mleko bo rozumiem, że było w proszku

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: odp

Pyza napisał(a):

Mleko było wlane..ot jeden błąd.

Odp: odp

Proszę bardzo :-) idę spać już. Dzieciak śpi, mąż śpi a ja się skradam jak mysz he he. Dobrej nocki Wam
obrazek obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: odp

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74

Odp: Odp: Odp: odp

evita0007
  • evita0007

Smakowita88 napisał(a):

darmiona napisał(a):

Pokaz nam tego placka tutaj na forum i gitara

Odp: Odp: odp

darmiona napisał(a):

Odpowiedz na/ edytuj Kilka uwag o tym jak pisać przepisy by były zgodne z nowymi zasadami