Ja tez jestem bardzo zadowolona ... woda w ten upał na wagę złota ...
Każdy pije z czym tam sobie chce ...
A w pojemniki są super... slyszalam o nich cos tam ale jakos nie startowalam do zakupu ... jednak bardzo sie ciesze ze go mam... minely dwa dni i wedlinka z serkiem w foli juz nie wyglada idealnie a w pojemniku jakby dopiero włożona... otworze dopiero jutro..
Śledze wasze relacje codziennie....dzbanek juz znam bo zakupilam go miesiac temu...REWELACJA !. Ale ciekawa jestem co to są za pojemniki na żywnosc. Prożnoiwe ?
spokojnie na pewno dziś ruszy wielki test. nie mam wody do piątku wiec chyba najpierw użyje pojemnik... nie martwcie sie juz niedlugo kolejnie refleksje i opisy co robiłem z tymi urządzeniami.
już mam dzbanek oraz pojemnik. juz stoja i czekaja az naleje wody i wloze cos do pojemnika. juz nie moge sie odczekac, napiecie rosnie. ciagle sie zastanawiam co najpierw wlozyc do pudelka i co zrobic z przefiltrowana wodą... jak na razie rewelacyjnie sie prezentują stoją w pudełkach, cud malina, dzielo sztuki.
niedługo dalsza część reportażu z testu.
o tak wyglądają patrzcie:
zmieniono 1 raz (ostatnio 21 lip 2010 12:11 przez Kulinarny Megabatman)
Filtrowana woda zastępuje wszelkie napoje .. i te na zimno i te na goraco ..
pijemy ją z sokami i samą ..sprawdza sie pod każdym względem.
A do pojemnika włozylam dziś wędlinę i zółty ser a obok próbke zawiniętą w folię..
teraz mam zamiar odczekac 3 dni..
Własnie piję herbatę zrobioną na wodzie z dzbanka Dafi -jest smaczna. Napój nie ma takiego brzydkiego "korzuszka" który pojawia sie po zaparzeniu herbaty wodą z kranu.
Wyjełam ostatnie pomidory z pojemnika - nadal sa jedrne i wygladaja jak w dniu zakupu. Teraz włożyłam tam czarna porzeczkę. Normalnie z owoców jagodowych dość szybko na dnie robi sie brzydka breja. Zobaczymy co wyjdzie z porzeczek.
Dwa dni temu włozylam do pojemnika pokrojoną cukinię i kilka polozylam na talerzyku
Cukinia z pojemnika jest twarda i nadaje się do użycia a ta z talerzyka zrobila się gumowa i zwiędla .
Testowanie produktów DAFI rozpoczęte
Obserwuj wątekOdp: Testowanie produktów DAFI rozpoczęte
luna19
Każdy pije z czym tam sobie chce ...
A w pojemniki są super... slyszalam o nich cos tam ale jakos nie startowalam do zakupu ... jednak bardzo sie ciesze ze go mam... minely dwa dni i wedlinka z serkiem w foli juz nie wyglada idealnie a w pojemniku jakby dopiero włożona... otworze dopiero jutro..
Odp: Odp: Testowanie produktów DAFI rozpoczęte
caroline1983
Odp: Testowanie produktów DAFI rozpoczęte
Evi
Kulinarny Megabatman
Odp: Odp: Testowanie produktów DAFI rozpoczęte
Ciuciu
Kulinarny Megabatman
niedługo dalsza część reportażu z testu.
o tak wyglądają patrzcie:
luna19
pijemy ją z sokami i samą ..sprawdza sie pod każdym względem.
A do pojemnika włozylam dziś wędlinę i zółty ser a obok próbke zawiniętą w folię..
teraz mam zamiar odczekac 3 dni..
caroline1983
caroline1983
luna19
Cukinia z pojemnika jest twarda i nadaje się do użycia a ta z talerzyka zrobila się gumowa i zwiędla .