Postanowiłam przetestowac wode z dzbanka do celów kosmetycznych. Po umyciu woda z kranu moja skóra jest dosc mocno ściagnieta, po umyciu tą przefiltrowana to uczucie jest dużo słabsze. Muszę zaznaczyć że na policzkach mam dość sucha skóre, a ogólnie też jest raczej wrażliwa.
Przefiltrowaną wodę zagotowałam w czystym garnku, z części zrobiłam kawę, resztę odstawiłam ... po odstaniu woda jest idealnie czysta bez grama kamienia.
Normalnie na dnie zbiera się delikatna warstewka.
Dziś po dwu dobach wyjęlam z pojemnika makaron i sos
makaron wygląda pachnie i smakuje zupełnie jak świeży , normalnie to byłby wyschnięty i raczej juz nie nadający sie do jedzenia. Sos tez idealnie sie przechowal .. bez wysuszonej powierzchni.
Dziś włozylam cukinie pokrojoną w plasterki i dla porównania kilka plasterkow położyłam po prostu na talerzyku..
Otworzyłam dzisiaj pomidory (potrzebowałam kilku na sniadanie). Pierwsze co poczułam to dośc intensywny ich zapach. Wygladaja i smakuja tak jak w dniu zakupu, ostatni z lodówki wygladał nieco gorzej. Resztę pomidorów z powrotem zamknełam w pojemniku. Zobaczymy co bedzie dalej, o ile ich predzej nie zjemy
Wszyscy domownicy nagle przestali sie upominac o napoje ze sklepu..
Woda filtrowana z dodatkiem lodu z filtrowanej smakuje jak mineralna ..
A w pojemniku od wczoraj tkwi makaron i troche sosu pomidorowego ..
jeszcze nie otwierałam..
wrr.. dodaje 3 raz jak sie pojawi cala seria to nie moja wina
Hej jestem za granica i mamy tu niezbyt dobra wode do picia czy ja tez moglabym jakos przetestowac te dzbanki co powinnam zrobic?pozdrawiam i dziekuje za informacje
Zdaję relacje - Pierwsza woda x2 poszla oczywiscie do wylania jak każe instrukcja ..
kolejną pilismy z lodem i cytryną ... ale zeby bylo ok.. zamroże tez lód z wody filtrowanej i jutro bedzie juz cacy
Do pojemnika włożyłam makaron no i poczekamy .
Testowanie produktów DAFI rozpoczęte
Obserwuj wątekOdp: Testowanie produktów DAFI rozpoczęte
caroline1983
Odp: Testowanie produktów DAFI rozpoczęte
luna19
Normalnie na dnie zbiera się delikatna warstewka.
luna19
makaron wygląda pachnie i smakuje zupełnie jak świeży , normalnie to byłby wyschnięty i raczej juz nie nadający sie do jedzenia. Sos tez idealnie sie przechowal .. bez wysuszonej powierzchni.
Dziś włozylam cukinie pokrojoną w plasterki i dla porównania kilka plasterkow położyłam po prostu na talerzyku..
caroline1983
luna19
Woda filtrowana z dodatkiem lodu z filtrowanej smakuje jak mineralna ..
A w pojemniku od wczoraj tkwi makaron i troche sosu pomidorowego ..
jeszcze nie otwierałam..
wrr.. dodaje 3 raz jak sie pojawi cala seria to nie moja wina
luna19
olimpia200
caroline1983
luna19
kolejną pilismy z lodem i cytryną ... ale zeby bylo ok.. zamroże tez lód z wody filtrowanej i jutro bedzie juz cacy
Do pojemnika włożyłam makaron no i poczekamy .