hoffijko- to zaczyna być ciekawe
Kucharczyk- Gotujmowicz , Kubanka-Gotujmowiczka . No to my Gotujmowiczątka chyba .Albo nie - My to Gotujmowicze, a młody narybek który ani chybi się pojawi to będą Gotujmowiczęta
Babciugramolko Ty masz kucharczyka "Gotujmowicza " , a ja od dzisiaj nazwę tę Kubankę z cygarem , która od piętnastu lat stoi w kuchni na półce ( patrz foto) "Gotujmowiczka"
Witam i chwalę serwis za "serwis" czyli kubek z logo portalu ))))
Moja nagroda dotarła w całości .....cieszę się ogromnie , bo to jeszcze jeden kubek do kolekcji i w dodatku dla mnie bardzo cenny ))). Dziękuję !
a ja chcę pochwalić moderatorów- wreszcie znikają zdjęcia które zostały skopiowane z innych stron .Brawo za reakcję . Wiadomo ,że nie wszystkim się to podoba ( a już szczególnie nie tym którzy korzystają z cudzej pracy i nie mają zahamowań by wstawiać cudze jako własne ) . Podziękowania - wiarygodność strony bardzo zyska dzięki takim działaniom .
a ja chcę pochwalić moderatorów- wreszcie znikają zdjęcia które zostały skopiowane z innych stron .Brawo za reakcję . Wiadomo ,że nie wszystkim się to podoba ( a już szczególnie nie tym którzy korzystają z cudzej pracy i nie mają zahamowań by wstawiać cudze jako własne ) . Podziękowania - wiarygodność strony bardzo zyska dzięki takim działaniom .
Tu serwis chwalimy :D
Obserwuj wątekOdp: Tu serwis chwalimy :D
dobry
Ale dzisiaj ide juz spac!
Odp: Tu serwis chwalimy :D
hoffija44
Babciagramolka
Kucharczyk- Gotujmowicz , Kubanka-Gotujmowiczka . No to my Gotujmowiczątka chyba .Albo nie - My to Gotujmowicze, a młody narybek który ani chybi się pojawi to będą Gotujmowiczęta
Odp: Odp: Tu serwis chwalimy :D
hoffija44
Babciagramolka
Melduję ,że czuję się Gotujmowiczem
Rany jak mi się to słówko podoba .
Brawo Borubar .
Przemianuję swojego kucharczyka na Gotujmowicza .
hoffija44
Moja nagroda dotarła w całości .....cieszę się ogromnie , bo to jeszcze jeden kubek do kolekcji i w dodatku dla mnie bardzo cenny ))). Dziękuję !
Odp: Odp: Odp: Tu serwis chwalimy :D
Pyza
popatrzyłam tam i tu - z przepisów część poznikała, ale z artykułów jakoś nie...czekamy dalej
Glumanda
Dolaczam sie do pochwal
Babciagramolka