Tu serwis chwalimy :D

Obserwuj wątek

Odp: Tu serwis chwalimy :D

dobry
  • dobry

• Przepisy: 12
  • Artykuły: 0
Już za chwileczkę już za momencik nowa funkcjonalność w panelu (użytkownika) zacznie się kręcić...
Ale dzisiaj ide juz spac!

hoffija44
  • hoffija44

• Przepisy: 22
jasne.........Gotujmowiczęta

Babciagramolka
hoffijko- to zaczyna być ciekawe
Kucharczyk- Gotujmowicz , Kubanka-Gotujmowiczka . No to my Gotujmowiczątka chyba .Albo nie - My to Gotujmowicze, a młody narybek który ani chybi się pojawi to będą Gotujmowiczęta

Odp: Odp: Tu serwis chwalimy :D

hoffija44
  • hoffija44

Babciugramolko Ty masz kucharczyka "Gotujmowicza " , a ja od dzisiaj nazwę tę Kubankę z cygarem , która od piętnastu lat stoi w kuchni na półce ( patrz foto) "Gotujmowiczka"

Babciagramolka
O jakie fajne słówko .
Melduję ,że czuję się Gotujmowiczem
Rany jak mi się to słówko podoba .
Brawo Borubar .

Przemianuję swojego kucharczyka na Gotujmowicza .
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 22 paź 2009 20:57 przez Babciagramolka)

hoffija44 cieszymy sie razem z Tobą. Oby wiecej takich zadowolonych Gotujmowiczów

hoffija44
  • hoffija44

Witam i chwalę serwis za "serwis" czyli kubek z logo portalu ))))
Moja nagroda dotarła w całości .....cieszę się ogromnie , bo to jeszcze jeden kubek do kolekcji i w dodatku dla mnie bardzo cenny ))). Dziękuję !
obrazek

Odp: Odp: Odp: Tu serwis chwalimy :D

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
aż pójdę sprawdzić bo uwierzyć trudno...

popatrzyłam tam i tu - z przepisów część poznikała, ale z artykułów jakoś nie...czekamy dalej

zmieniono 1 raz (ostatnio 19 paź 2009 15:51 przez Pyza)

Glumanda
  • Glumanda

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 3
Babciagramolka napisał(a):

a ja chcę pochwalić moderatorów- wreszcie znikają zdjęcia które zostały skopiowane z innych stron .Brawo za reakcję . Wiadomo ,że nie wszystkim się to podoba ( a już szczególnie nie tym którzy korzystają z cudzej pracy i nie mają zahamowań by wstawiać cudze jako własne ) . Podziękowania - wiarygodność strony bardzo zyska dzięki takim działaniom .

Dolaczam sie do pochwal

Babciagramolka
a ja chcę pochwalić moderatorów- wreszcie znikają zdjęcia które zostały skopiowane z innych stron .Brawo za reakcję . Wiadomo ,że nie wszystkim się to podoba ( a już szczególnie nie tym którzy korzystają z cudzej pracy i nie mają zahamowań by wstawiać cudze jako własne ) . Podziękowania - wiarygodność strony bardzo zyska dzięki takim działaniom .

Odpowiedz na/ edytuj Tu serwis chwalimy :D