https://gotujmy.pl/jajko-sadzone-w--opasce--z--cukini-,przepisy,157969.html
Mam prosbę proszę o sprawdzenie czy przepis został zaliczony do kategori promowanej .Dziękuję.
poproszę o sprawdzenietych przepisówczy sie zaliczają do kategori promowanej.
https://gotujmy.pl/kotlety-z-cukinii-gosi,przepisy,158389.html
zmieniono 2 razy (ostatnio 07 sie 2012 19:17 przez gosia56)
Odnośnie kategorii promowanej. Dodatkowe punkty można dostać za.. :
Dodając na gotujmy przepis do kategorii:
Jabłka
Agrest
Gruszki
Śliwki
Borówki
Jeżyny
Morele
Wiśnie
Porzeczki
Aronia
Cukinia
Bakłażan
Fasolka
Grzyby
Zrobiłam deser z jeżynami, wybieram kategorię "warzywa i owoce" -> "owoce" -> i na tym się kończy bo kategorii JEŻYNY nie ma. Ponadto brakuje także takich kategorii jak MORELE i ARONIA. Więc na jakiej podstawie mają być nam przyznawane punkty? Jeśli w nazwie nie zaznaczę, że jest to jakiś tam deser z jeżynami, a moderator się w przepis nie wczyta, to dodatkowe punkty po prostu przepadną.
Jeśli mam przepis z samymi jeżynami, morelami czy aronią to do jakiej kategorii mam go dodać, aby był brany pod uwagę w promowanych przepisach?
Moderatorzy starają sie czytać przepis - ale prośba jesli przy tych brakujących owocach przegapimy piszcie albo na forum albo na PW do Moderatora ( nawet jak to nie bedzie dyżurny - zauważy jak wejdzie na stronę ) to poprawi . Tak to juz jest że nie wszystkie owoce sa wymienione.
Witam
Dziś dostałam przesyłkę listowną przez kuriera.
Co się okazało dostałam list od gotujmy.pl z podziękowaniami za zaangażowanie w tworzeniu serwisu.
W załączeniu przesyłamy zamówioną kartę upominkową IKEA o wartości 100 zł.
Tylko że tej karty tam nie było tylko sam list,a koperta była dobrze zabezpieczona.
Po prostu nie włożono karty do listu.
Jak teraz rozwiązać ten problem,proszę o jakąś odpowiedź czy mam szanse na otrzymanie zamówionej karty.
Szkoda że przy kurierze nie otworzyłaś. Ja dzisiaj też dostałam ale z kartą
Witam
Co się okazało dostałam list od gotujmy.pl z podziękowaniami za zaangażowanie w tworzeniu serwisu.
Tylko że tej karty tam nie było tylko sam list,a koperta była dobrze zabezpieczona.
Jak teraz rozwiązać ten problem,proszę o jakąś odpowiedź czy mam szanse na otrzymanie zamówionej karty.
Odnośnie kategorii promowanej. Dodatkowe punkty można dostać za.. :
Jabłka
Agrest
Gruszki
Śliwki
Borówki
Jeżyny
Morele
Wiśnie
Porzeczki
Aronia
Cukinia
Bakłażan
Fasolka
Grzyby
Zrobiłam deser z jeżynami, wybieram kategorię "warzywa i owoce" -> "owoce" -> i na tym się kończy bo kategorii JEŻYNY nie ma. Ponadto brakuje także takich kategorii jak MORELE i ARONIA. Więc na jakiej podstawie mają być nam przyznawane punkty? Jeśli w nazwie nie zaznaczę, że jest to jakiś tam deser z jeżynami, a moderator się w przepis nie wczyta, to dodatkowe punkty po prostu przepadną.
Jeśli mam przepis z samymi jeżynami, morelami czy aronią to do jakiej kategorii mam go dodać, aby był brany pod uwagę w promowanych przepisach?
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
Justine27
Odp: Odp: Usunięcie konta
gosia56
poproszę o sprawdzenietych przepisówczy sie zaliczają do kategori promowanej.
https://gotujmy.pl/kotlety-z-cukinii-gosi,przepisy,158389.html
Odp: Kategoria promowana
Mysiunia
Babciagramolka
Moderatorzy starają sie czytać przepis - ale prośba jesli przy tych brakujących owocach przegapimy piszcie albo na forum albo na PW do Moderatora ( nawet jak to nie bedzie dyżurny - zauważy jak wejdzie na stronę ) to poprawi . Tak to juz jest że nie wszystkie owoce sa wymienione.
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Szkoda że przy kurierze nie otworzyłaś. Ja dzisiaj też dostałam ale z kartą
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Danusia19671
Odp: Odp: Kategoria promowana
evita0007
. . . to chyba od tych upałów zapomnieli hihi
Pyza
Kategoria promowana
Mysiunia
Jabłka
Agrest
Gruszki
Śliwki
Borówki
Jeżyny
Morele
Wiśnie
Porzeczki
Aronia
Cukinia
Bakłażan
Fasolka
Grzyby
Odp: Odp: Usunięcie konta
gosia56
https://gotujmy.pl/surowka--z--zoltej--cukini,przepisy,157975.html