https://gotujmy.pl/jajko-sadzone-w--opasce--z--cukini-,przepisy,157969.html
Mam prosbę proszę o sprawdzenie czy przepis został zaliczony do kategori promowanej .Dziękuję.
czyli teraz, gdy system coś nawala, tak na prawdę nie wiadomo czy dodany przepis nie został dodany do kategorii promowanej bo moderator tak uznał czy zawinił system....
Usterkę zgłosiłam, mam nadzieję że da się to naprawić, jeśli nadal będzie błąd i system będzie "odhaczał" to można taki fakt zgłosić tutaj My sprawdzimy czy to system nawalił, czy po prostu przepis nie nadaje się do tej grupy i nie został odznaczony
Oczywiście wierzę że informatyk poradzi sobie z tym błędem
zmieniono 1 raz (ostatnio 06 sie 2012 10:10 przez zbysiowa)
czyli teraz, gdy system coś nawala, tak na prawdę nie wiadomo czy dodany przepis nie został dodany do kategorii promowanej bo moderator tak uznał czy zawinił system....
Mam pytanie: Czy mój przepis na"Schab nadziewany kurkami" nie podlega pod kategorię promowaną? Zaznaczyłam opcję grzyby (taka opcja jest wymieniona w artykule na temat nowej kategorii promowanej).
Zaznaczyłam, system nawala;(
Teraz powinno być dobrze, sprawdź proszę.
Mam pytanie: Czy mój przepis na"Schab nadziewany kurkami" nie podlega pod kategorię promowaną? Zaznaczyłam opcję grzyby (taka opcja jest wymieniona w artykule na temat nowej kategorii promowanej).
Eee tam, WujaszkuJarku i Smakowita, po co od razu policja. Wystarczy wezwać Bahusa, napisał na innym wątku że to dopiero on stanowi realne zagrożenie jeśli stawi się z interwencją Ja sama bym go chętnie wezwała w razie czego A tak w ogóle to nie macie innych problemów?
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Usunięcie konta
gosia56
Mam prosbę proszę o sprawdzenie czy przepis został zaliczony do kategori promowanej .Dziękuję.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Usunięcie konta
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Usunięcie konta
zbysiowa
Usterkę zgłosiłam, mam nadzieję że da się to naprawić, jeśli nadal będzie błąd i system będzie "odhaczał" to można taki fakt zgłosić tutaj My sprawdzimy czy to system nawalił, czy po prostu przepis nie nadaje się do tej grupy i nie został odznaczony
Oczywiście wierzę że informatyk poradzi sobie z tym błędem
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Usunięcie konta
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Usunięcie konta
Beatris
Już jest dobrze. Ślicznie dziękuję.
Odp: Usunięcie konta
gosia56
Mam pytanie czy ta surówka była zaliczona do promowanej kategori?
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Usunięcie konta
zbysiowa
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Usunięcie konta
Beatris
Odp: Odp: Odp: Odp: Usunięcie konta
Kathlyn
Odp: Odp: Odp: Usunięcie konta
usunęłam