Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
mam pytanie dlaczego raz za 5 zdjęć opisanych wedłu wymaganej liczby znaków dostałam po 30 punktów za każdy wstawiony przepis a nie 50 jak przy jednym z poprzenich?

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
broman napisał(a):

dlaczego nie wstawiono a dzisiaj usunięto mój przepis na poncz egzotyczny? czy na napoje alkoholowe drinki nie wolno wstawiać? jak widziałem niektórzy wstawiają i to bardzo proste. nie dostałem żadnego wyjaśnienia.

Przepraszam ale ja mam dziś dyżur jako Moderator i takiego przepisu nie było . Proszę podaj o której godzinie był wstawiany ( ok ) i dokładny tytuł to sprawdzę . Moze po prostu źle zostało kliknięte przy wstawianiu .Wstaw jeszcze raz .

broman
  • broman

• Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
dlaczego nie wstawiono a dzisiaj usunięto mój przepis na poncz egzotyczny? czy na napoje alkoholowe drinki nie wolno wstawiać? jak widziałem niektórzy wstawiają i to bardzo proste. nie dostałem żadnego wyjaśnienia.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

ewasng
  • ewasng

• Przepisy: 267
Dlaczego nie wyświetla mi się zdjęcie przy przepisie
https://gotujmy.pl/zupa-z-fasolka-szparagowa,przepisy,97212.html

zmieniono 1 raz (ostatnio 29 lip 2011 16:19 przez ewasng)

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
broman napisał(a):

a ja mam pytanie odnośnie NIP przy robieniu zakupów. a co jak go nie posiadam? to już nie będę mógł skorzystać? po co go podawać jeśli będę chciał skorzystać z jednej z najniższych nagród . o ile wie do urzędu skarbowego zgłasza się nagrody i płaci podatek od tych powyżej 300zl.

dokładniej powyżej 760zł

broman
  • broman

• Przepisy: 29
a ja mam pytanie odnośnie NIP przy robieniu zakupów. a co jak go nie posiadam? to już nie będę mógł skorzystać? po co go podawać jeśli będę chciał skorzystać z jednej z najniższych nagród . o ile wie do urzędu skarbowego zgłasza się nagrody i płaci podatek od tych powyżej 300zl.

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Witam
Od pewnego czasu mam problem z dodawaniem przepisów do ulubionych. Nie wiem czy to tylko u mnie, czy jakaś usterka?

Nadal nie mogę dodawać przepisów do ulubionych

zmieniono 1 raz (ostatnio 28 lip 2011 17:42 przez zbysiowa)

p.jola1
  • p.jola1

• Przepisy: 919
  • Artykuły: 9
Witam, do tego przepisu https://gotujmy.pl/leczo-po-mojemu,przepisy,96200.html wstawiłam opisane zdjęcia nie ma ani jednego

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Tak,byly

Babciagramolka
Netka napisał(a):

Za dwa przepisy ze zdjeciami dostalam po 20 -czyli tak jakbym nie wstawila zdjec.

A zdjęcia były opisane ? Poczytaj co jest w Regulaminie o nowych punktach - za zdjęcia system przyznaje punkty tylko wtedy gdy są odpowiednio opisane .

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy