Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

kinga131
  • kinga131

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0

Co zrobić żeby nie palić

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
zauważyłam że kiedy dodaję zdjęcia do moich przepisów bez fotek nie dostaje za nie punktów niby nic ale zgłaszam

anita_duliasz82
jak zienic nick?

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

anita_duliasz82
zmiana nicku

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Mialam podobne problemy co thegrooba, znikaly mi opisy, znikaly tez zdjecia. Ale najgorsze jest to, ze znikaja tez przepisy. Na razie dopatrzylam sie znikniecia jednego tylko przepisu, który ponownie dodalam. Badzcie czujni, bo nigdy nie wiadomo..

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Za dodane 2 zdjęcia nie mam doliczonych punktów , nie ma mnie w rankingu ....dlaczego?

W regulaminie jest napisane ze na prośbę użytkownika administracja może skasować konto na stale , wiec bardzo proszę o skasowanie mojego konta albo napisanie mi do kogo mam się zwrócić.
pozdrawiam Pati

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Problem został zgłoszony, niewidoczne u nas pole opisu przygotowania także. Stad prawdopodobnie wolniejsze ładowanie się strony - mam nadzieje ze szybko zostanie to naprawione dam znać jak tylko dostanę odpowiedż że wszystko śmiga.

Cherry

magdafer
  • magdafer

• Przepisy: 39
mnie od wczoraj bardzo dlugo laduje sie stronka,jak juz zaladuje to czasem nie potrafie na przepisy wejsc,
nie ma mojego awatara-probowalam przez dwie przegladarki wchodzic ale wyglada to tak samo,inne strony laduja sie normalnie

zmieniono 1 raz (ostatnio 06 sty 2011 08:07 przez magdafer)

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
A u mnie co chwila znikaja zdjęcia potraw, mimo ze po zatwierdzeniu pojawialy się! A dziś znika także opis! W przepisie na skrzydełka,dodanego dziś ... opisu przygotowania brak. A był. A jak wysiliłam sie na ponowne odtworzenie, to nie chce sie dodać, nie moge wypelnic pola ani zatwierdzić! Zdj, jeszcze jest... Natomiast w dodanym przepisie na kalafiorki pieczone zniknęło zdj. i opis. Please, zróbcie coś z tym Za często te awarie. Co chwila musze ponownie wklejac fotkę i byc czujna. A to nie moja wina...

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy