Ja widziałam patelnię grillową, sosjerkę, książki z przepisami na grilla, sitka, sosjerkę i półmisek do serwowania i jeszcze otwieracz do puszek. Nic nie zamawiałam, bo akurat tego nie potrzebuję.
Witam zamówiłam miesiąc temu wyciskacz do czosnku i pozostale 2 produkty. 2 produkty dotarły a wyciskacz nie...czy jeszcze dojdzie? Punkty zostaly odjete.
Drodzy, już na piątek szykujemy dla Was kolejne nagrody. Udostępnimy je podobnie jak ostatnio w 3 turach, jednak tym razem podajemy konkretne godziny: 8, 15, 21, a nie zakresy (dzięki temu od razu będziecie wiedzieć, czy pojawiło się coś, co Was interesuje).
Ja również zamawiałam dzbanek filtrujący z cyfrowym wyświetlaczem za 960 pkt. Sprawdziłam i również nie działa wyświetlacz oraz jest popękany w środku. Nie sprawdzałam wcześniej bo byłam pewna, że wszystko będzie ok ale nie jest. Dzbanek filtrujący w takim stanie nie nadaje się do filtrowania-co robić?
ps: przesyłam zdjęcie pękniętego dzbanka
Prosimy wyślij te zdjęcia na skrzynkę redakcyjną - niestety nie możemy ich wyświetlić
Ja również zamawiałam dzbanek filtrujący z cyfrowym wyświetlaczem za 960 pkt. Sprawdziłam i również nie działa wyświetlacz oraz jest popękany w środku. Nie sprawdzałam wcześniej bo byłam pewna, że wszystko będzie ok ale nie jest. Dzbanek filtrujący w takim stanie nie nadaje się do filtrowania-co robić?
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Babeczka35
Ja widziałam patelnię grillową, sosjerkę, książki z przepisami na grilla, sitka, sosjerkę i półmisek do serwowania i jeszcze otwieracz do puszek. Nic nie zamawiałam, bo akurat tego nie potrzebuję.
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
gosiapiotrek23
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
patunia87
BozenaMatuszczyk
redakcja
slodkokwasnakuchnia1
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
redakcja
Prosimy wyślij te zdjęcia na skrzynkę redakcyjną - niestety nie możemy ich wyświetlić
slodkokwasnakuchnia1
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
BozenaMatuszczyk