sama widzisz! ludziom się wydaje, że są anonimowi pod nickiem bez nazwiska bo nie zdają sobie sprawy, że dobry informatyk może ich zidentyfikować po IP a stąd już tylko krok do ustalenia adresu
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia, a jakby tak poniektórych co nas tak wyzywali i obrażali do sadu podać? Myślę, że zdziwiliby się bardzo! Ja na razie kwity zbieram bo mogą się przydać - wiele osób bardzo by się zdziwiło czytając kto takie miłe słowa do mnie kierował. Któregoś dnia miarka się przebierze i pewnie zrobię z tym co trzeba....
Ja do tej pory gróźb karalnych nie zaliczyłam! Ale pomysł jest całkiem sensowny!
Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia, a jakby tak poniektórych co nas tak wyzywali i obrażali do sadu podać? Myślę, że zdziwiliby się bardzo! Ja na razie kwity zbieram bo mogą się przydać - wiele osób bardzo by się zdziwiło czytając kto takie miłe słowa do mnie kierował. Któregoś dnia miarka się przebierze i pewnie zrobię z tym co trzeba....
mam całą kolekcję "milutkich" wiadomości na p.w. od różnych osób, jedne mniej inne bardziej obraźliwe...hmmm....zostałam już tyle razy zwyzywana w najróżniejszy sposób, że kolejnej osobie będzie trudno przebić poprzedników
"karanie" jedynkami też przerabiałam już kilka razy...może czas zrobić z tego wszystkiego użytek?!
A może ogłosimy konkurs na najciekawsze wyzwisko dla nas?! Ufundujemy jakąś nagrodę. Zobaczycie jaka będzie frekwencja!
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Papaja
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Ano wyzwiska były, a o jedynkowaniu nawet nie mów, sama wiesz!
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Ja do tej pory gróźb karalnych nie zaliczyłam! Ale pomysł jest całkiem sensowny!
Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Pyza
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Luna, nie bądź egoistka! nieładnie perełki dla siebie chować!
Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
luna19
tez mogę konkurowac z tym co uzbieralam
az mi czasem uszy więdły
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
A może ogłosimy konkurs na najciekawsze wyzwisko dla nas?! Ufundujemy jakąś nagrodę. Zobaczycie jaka będzie frekwencja!