W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Marika_1961
Henia napisał(a):

Henia napisał(a):

Henia napisał(a):

albo natychmiast zmieni pani w profilu opis, albo ja zgłaszam do właścicieli strony wniosek o usunięcie konta. Pyza jest widać zbyt grzeczna wobec pani. ..........

A to jest odpowiedź error_05

To zgłoś wniosek głupia cipo!

Co o tym sądzicie?!

A te wiadomość odebrałam od error_05 przed chwilą:
Wsadż se w dupsko swoje punkty parodio człowieka. Pyzie możesz wsylizać cipę albo dupe po sraniu.

Witam w ten troche upalny wieczor i pozdrawiam...ja zaniemowilam przeczytawszy to.Jak mozna w tak arogancki sposob sie do kogos zwracac.Mi sie to w glowie nie miesci nie wyobrazam sobie tak do kogos sie zwracac

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
  • Artykuły: 0
Ech że też ciągle muszą się pojawiać te okropne trole internetowe..
Znalazłam o nich ciekawy artykuł ... warto poczytać chociaż długie ...
w końcu ciągle mamy z nimi do czynienia i wracają tu i ówdzie zostawiając za sobą niemiły smrodek

http://tuitam.7.forumer.com/viewtopic.php?t=22

zmieniono 2 razy (ostatnio 11 lip 2010 18:50 przez luna19)

Babciagramolka
Nie chciało mi się tego czytać ale ...
Jak zobaczyłam opis w profilu to mnie zatrzęsło.
Cytuję swoją wiadomość wysłaną na PW do erroe_05 - polecam ją innym którzy mieli by ochotę pójść w te ślady.
,,...Przypominam , ze nikt nie jest anonimowy w sieci. Takie postępowanie jest karalne. Dotarcie do osoby piszącej po IP komputera jest bardzo proste . A zgłoszenie nękania, obrażania i wulgaryzmów kierowanych pod czyimś adresem powoduje wszczynanie postępoiwania karnego z użędu. Od chwili kiedy wprowadzono w Polsce Unijne p[trzepisy dotyczace mobbingu internetowego są podstawy prawne do ścigania i orzekania na podstawie tych przepisów. Pierwsze wyroki Sądowe juz zapadły .Proponuję zastanowić się czy warto sie narażać na takie konsekwencje ...."

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
użytkownik error_05 po prostu się przedstawił/przedstawiła - po prostu jeden wielki błąd...
szkoda nawet o tym gadać...

Babciagramolka
Za gorąco , zeby się odnosić do tego. Do wpisujących głupie komentarze- próżny trud - na nikim to nie robi wrazenia a świadczy tylko o osobie piszącej. Edytowanie przepisów w tym stylu też nic nie da- wywalę po prostu do kosza i już .
Wszystkim innym stawiam dla ochłody granitę.
obrazek

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Henia napisał(a):

Henia napisał(a):

albo natychmiast zmieni pani w profilu opis, albo ja zgłaszam do właścicieli strony wniosek o usunięcie konta. Pyza jest widać zbyt grzeczna wobec pani. ..........

Co o tym sądzicie?!

A te wiadomość odebrałam od error_05 przed chwilą:
Wsadż se w dupsko swoje punkty parodio człowieka. Pyzie możesz wsylizać cipę albo dupe po sraniu.

Henia
  • Henia

Henia napisał(a):

Co o tym sądzicie?!

Henia
  • Henia

msewka napisał(a):

Buniu, masz wiele mądrości życiowej i dobrze, że studzisz atmosferę.Masz rację, w necie, tak jak w realu ludzie są różni i nigdy do końca kogoś nie rozgryziemy.
Ja też jestem w głębokim szoku, że Misia dostała taki post i to od osoby, którą lubi (ew. -ła) , a co do kubeczków to już dawno nie ma takich nagród za konkursy, tylko za awanse.Nie staram się nikogo oceniać, nie wiem, jaki jest powód takiego komentarza.Myślę, że Misia i ta osoba powinny się dogadać i wyjaśnić, albo po prostu się unikać i tyle.Co do innych osób, które piszą złośliwe rzeczy to lepiej nie reagować, ale czasami się nie da, bo człowiek jest tylko człowiekiem.Bunia ma rację, piszmy do Niej o negatywnych sytuacjach i nie wdawajmy się za bardzo w polemikę , bo nigdy dobrze się to nie kończy.
Buniu podarowałabym Ci kwiatuszka, ale za daleko, to choć taki symboliczny przyjmij.

Ewa, mylisz się, jeśli myślisz, że zmieniło coś przyznawanie nagród za awanse a nie za przepisy! Nowi użytkownicy w ciągu jednego tygodnia awansują na Mistrza Kuchni! Przepisy są w większości tak denne, że nawet sprawdzać pod kątem plagiatów nie ma potrzeby! Wydaje mi się, że teraz jest jeszcze gorzej. Kiedyś jury i inni użytkownicy jak oceniali, tak oceniali ale oceniali. Teraz wystarczy wklepać ok. 100-150 byle czego i blender i kubeczek termiczny jest! I korzystają z tego do przesady! Owszem, przybywa użytkowników, ale jak bardzo zaniża się poziom strony! Jeśli możesz, wyjaśnij mi po co mamy zawalać Bunię jakimi swarami na stronie?! Zgłaszamy plagiaty + bieżąca praca i Bunia ma dosyć! Zawsze można do Niej zwrócić się o radę, to prawda i jak wiem ze swojego doświadczenia zawsze pomoże, ale w skrajnych przypadkach o wyciągnięcie konsekwencji powinnyśmy się zwracać do Tit. To ona podejmuje decyzje np. o usunięciu czyjegoś konta.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Buniu, masz wiele mądrości życiowej i dobrze, że studzisz atmosferę.Masz rację, w necie, tak jak w realu ludzie są różni i nigdy do końca kogoś nie rozgryziemy.
Ja też jestem w głębokim szoku, że Misia dostała taki post i to od osoby, którą lubi (ew. -ła) , a co do kubeczków to już dawno nie ma takich nagród za konkursy, tylko za awanse.Nie staram się nikogo oceniać, nie wiem, jaki jest powód takiego komentarza.Myślę, że Misia i ta osoba powinny się dogadać i wyjaśnić, albo po prostu się unikać i tyle.Co do innych osób, które piszą złośliwe rzeczy to lepiej nie reagować, ale czasami się nie da, bo człowiek jest tylko człowiekiem.Bunia ma rację, piszmy do Niej o negatywnych sytuacjach i nie wdawajmy się za bardzo w polemikę , bo nigdy dobrze się to nie kończy.
Buniu podarowałabym Ci kwiatuszka, ale za daleko, to choć taki symboliczny przyjmij.

olimpia200
Buniu kochana Ty zawsze potrafisz podejsc do sprawy racjonalnie.Jestes prawdziwa profesjonalsitkadzieki takim osobom jak Ty ta strona nie zeszla jeszcze na przyslowiowe"psy"mysle, ze wszyscy powinni sie zgodzic z moja opinia.Poza tym teksty w stylu "pocaluj mnie w zad"rzedy jedynek i inne tego typu zachowania sa raczej spotykane w szkolach wsrod dzieci a nie doroslych ludzi.Czy naprawde az tak ciezko jest zachowywac sie przyzwoicieczy nie byloby nam wszystkim lepiej zebysmy zamiast klotni plagiatow i awantur byli jedna spolecznoscia o podobnych zainteresowaniach.Przeciez to wspaniale ze na tym portalu spotykamy sie my milosnicy gotowania,pasjonaci, ktorzy powinni sie wymieniac uwagami radami i wzajemnie sobie pomagac.Moja wypowiedz kieruje wlasnie do osob typu Error lub tym podobnych,dziewczyno uszanuj bardziej doswiadczona kolezanke, ktora naprawde wiele wie o gotowaniu...a z kazdej uwagi wyciagaj wnioski

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie