W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
to ja będę łakoma i zabieram wszystko tak apetycznie to wygląda

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Babciagramolka
Papaja - nie ma - wypiłły .Ale żeby Ci ranek ochłodzić - proszę bardzo -pstryk i masz do wyboru :
Poranny koktajl ,,Damesa " - na zdrowe rozpoczęcie dnia
-Różane marzenie o ,,Lassi" wg Buni - po śniadanku dla ochłody
-Truskawkowo-granitowo - na II sniadanie ( żeby przeżyć do południa"
obrazek obrazek obrazek

Papaja
  • Papaja

to ja też chcę, jest jeszcze?

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 0
msewka napisał(a):

Babciagramolka napisał(a):

Bo już nie ma tego konta- zapracowała sobie w końcu na zniknięcie .Mozemy spokojnie zapomnieć o tym epizodzie i zająć się czymś milszym. Stawiam coś zimnego do picia.

Wow! Można jeden?

Dobrze ,że tylko jeden to ja biorę drugi
Ale jak bym była pierwsza to biorę oba
Tylko nie mów mi "wiśnia"

zmieniono 1 raz (ostatnio 14 lip 2010 23:02 przez misia53)

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Babciagramolka napisał(a):

Bo już nie ma tego konta- zapracowała sobie w końcu na zniknięcie .Mozemy spokojnie zapomnieć o tym epizodzie i zająć się czymś milszym. Stawiam coś zimnego do picia.

Wow! Można jeden?

Babciagramolka
obrazek

Papaja
  • Papaja

temperatura jak co dzień, mam pytanie tyle tu czytam o jakiejś errore_5 ale jakoś jej nie mogę znależć

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Marika_1961
Henia napisał(a):

Marika_1961 napisał(a):

Henia napisał(a):

Henia napisał(a):

Henia napisał(a):

albo natychmiast zmieni pani w profilu opis, albo ja zgłaszam do właścicieli strony wniosek o usunięcie konta. Pyza jest widać zbyt grzeczna wobec pani. ..........

A to jest odpowiedź error_05

To zgłoś wniosek głupia cipo!

Co o tym sądzicie?!

A te wiadomość odebrałam od error_05 przed chwilą:
Wsadż se w dupsko swoje punkty parodio człowieka. Pyzie możesz wsylizać cipę albo dupe po sraniu.

Witam w ten troche upalny wieczor i pozdrawiam...ja zaniemowilam przeczytawszy to.Jak mozna w tak arogancki sposob sie do kogos zwracac.Mi sie to w glowie nie miesci nie wyobrazam sobie tak do kogos sie zwracac

To u Ciebie tylko trochę upalnie?! U nas teraz (2-ga w nocy) jest 30*C! A co do tego... szkoda słów! Napisałam to po to, żebyście wiedziały kto zacz! Pozdrawiam!

No u nas bylo troche upalnie (to bylo z przymruzeniem oka hi hi)+40°C wieczorem 34°C

Babciagramolka
Tak dla zobrazowania odpowiedzialności za niektóre zachowania między innymi w internecie - o czym pisałam ,że dostosowujemy nasze prawo do europejskiego - najświeższa bo dzisiejsza opinia Ministerstwa Sprawiedliwości :
,,...Stalking będzie wpisany jako przestępstwo do Kodeksu karnego - zapowiedział minister sprawiedliwości Krzysztof Kwiatkowski. Jak wyjaśnił, chodzi o uporczywe, złośliwe, powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie, które może wywoływać poczucie zagrożenia. - Uporczywe nękanie będzie zagrożone karą do trzech lat więzienia - zapowiedział przewodniczący komisji kodyfikacyjnej działającej przy resorcie sprawiedliwości Andrzej Zoll...."
za (http://biznes.onet.pl/zmiany-w-prawie--do-3-lat-wiezienia-za-stalking,18515,3322031,1,onet-wiadomosci-detal )
,,....Stalking pochodzi z języka angielskiego i oznacza „podchody" lub „skradanie się". Pod koniec lat 80. XX wieku stalking zyskał dodatkowe negatywne znaczenie na skutek nowego zjawiska społecznego, jakim było obsesyjne podążanie fanów za gwiazdami filmowymi Hollywood. Obecnie stalking jest definiowany jako "złośliwe i powtarzające się nagabywanie, naprzykrzanie się, czy prześladowanie, zagrażające czyjemuś bezpieczeństwu".
Stalking jest często powiązany z czynami karalnymi tj. obrazą i zniewagą, zniszczeniem mienia, przemocą domową. Przykładowe zachowania definiowane jako stalking to śledzenie ofiary, osaczanie jej (np. poprzez ciągłe wizyty, telefony, smsy, pocztę elektroniczną, podarunki) i ciągłe, powtarzające się nagabywanie. Działania te są szczególnie niebezpieczne, gdy mogą przybrać formę przemocy fizycznej zagrażających życiu ofiary.
za (http://pl.wikipedia.org/wiki/Stalking )

zmieniono 1 raz (ostatnio 13 lip 2010 16:52 przez Babciagramolka)

Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Marika_1961 napisał(a):

Henia napisał(a):

Henia napisał(a):

Henia napisał(a):

albo natychmiast zmieni pani w profilu opis, albo ja zgłaszam do właścicieli strony wniosek o usunięcie konta. Pyza jest widać zbyt grzeczna wobec pani. ..........

A to jest odpowiedź error_05

To zgłoś wniosek głupia cipo!

Co o tym sądzicie?!

A te wiadomość odebrałam od error_05 przed chwilą:
Wsadż se w dupsko swoje punkty parodio człowieka. Pyzie możesz wsylizać cipę albo dupe po sraniu.

Witam w ten troche upalny wieczor i pozdrawiam...ja zaniemowilam przeczytawszy to.Jak mozna w tak arogancki sposob sie do kogos zwracac.Mi sie to w glowie nie miesci nie wyobrazam sobie tak do kogos sie zwracac

To u Ciebie tylko trochę upalnie?! U nas teraz (2-ga w nocy) jest 30*C! A co do tego... szkoda słów! Napisałam to po to, żebyście wiedziały kto zacz! Pozdrawiam!

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie