Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna

Jolanta27
  • Jolanta27

• Przepisy: 70
  • Artykuły: 2
msewka napisał(a):

Najpierw się nie chciało wczytać zdjęcie, za to później wczytało się dwa razy.Ale może dzięki temu dostaniecie 2 razy więcej jagodzianek.Buziaki ,bo zaraz pędzę na działkę leżeć na słońcu i uprawiać słodkie nieróbstwo.Prowiant mam ,więc heja.

Nie no, dziewczyny, podajta jakieś lody albo co... no nie wyróbka!
obrazek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna

kriss
  • kriss

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
a ja wam polecam pyszne drożdzówki ze świeżymi malinami. Wyjątkowe ciasto, maliny wypadają z brzegów, coś niebywałego. Można je dostać na rogu Mokotowskiej i Kruczej w knajpie pewnej znanej restauratorki Pani Magdy G.
Polecam, polecam, polecam!

a z taką drożdżówą zawsze chodze sobie tutaj http://domoklik.pl/kalejdoskop/vtour/vt/778

zmieniono 1 raz (ostatnio 17 lip 2009 14:33 przez kriss)

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Jeszcze na dzisiaj mi zostało...
obrazek

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
msewka napisał(a):

Najpierw się nie chciało wczytać zdjęcie, za to później wczytało się dwa razy.Ale może dzięki temu dostaniecie 2 razy więcej jagodzianek.Buziaki ,bo zaraz pędzę na działkę leżeć na słońcu i uprawiać słodkie nieróbstwo.Prowiant mam ,więc heja.

ale narobiłaś mi smaka, ....

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607

msewka
  • msewka

Witam
Do kawki porannej dla Was mam coś słodkiego...
obrazek

msewka
  • msewka

Witam
Do kawki porannej dla Was mam coś słodkiego...
obrazek

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
WITAM I POZDRAWIAM Z UPALOW.PERFUMKI FANTASTYCZNE TE DIORA TO DOSTALAM NA GWIAZDKE OD MOJEGO MEZA I BARDZO MI SIE PODOBAJA.ALE PRZY TAKICH UPALACH TO TYLKO DOLCE GABBANA-LIGHT BLUE
obrazek

teresa.rembiesa
msewka napisał(a):

Witam.Czy Wy też dostałyście durną wiadomość od niejakiej Doris?
Zacytuję,co napisała . Witaj,
Jestem Doris. Znalazłem interesujące profil tutaj i była inspirowana. I ci odkryli jako rzeczywistego partnera do życia i chcą mieć poważne miłości związek z tobą. Jeśli jesteś zainteresowany i zamierza zaliczki, skontaktuj się ze mną poprzez e-mail; dorisdiagne@yahoo.com. I moje piękne zdjęcia wysłać do Ciebie. Będzie delightful otrzymać odpowiedź. Dziękuję.
Od Doris
E-mail ... dorisdiagne@yahoo.com

Hello,
My name is miss Doris. I found your interesting profile here and I was inspired. I have discovered you as my real partner for life and want to have a serious love relationship with you. If you are interested and intends to advance, contact me through email; dorisdiagne@yahoo.com. I shall send my beautiful pictures to you. It will be delightful to receive your response. Thank you.
From Doris
E-mail address... dorisdiagne@yahoo.com

odpowiedz
Zgłosić to moderatorom,czy wolno jej takie bzdety wysyłać i nie dostać bana?

Ja dostałam identyczny list od tej Doris

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
msewka napisał(a):

Witam.Czy Wy też dostałyście durną wiadomość od niejakiej Doris?
Zacytuję,co napisała . Witaj,
Jestem Doris. Znalazłem interesujące profil tutaj i była inspirowana. I ci odkryli jako rzeczywistego partnera do życia i chcą mieć poważne miłości związek z tobą. Jeśli jesteś zainteresowany i zamierza zaliczki, skontaktuj się ze mną poprzez e-mail; dorisdiagne@yahoo.com. I moje piękne zdjęcia wysłać do Ciebie. Będzie delightful otrzymać odpowiedź. Dziękuję.
Od Doris
E-mail ... dorisdiagne@yahoo.com

Hello,
My name is miss Doris. I found your interesting profile here and I was inspired. I have discovered you as my real partner for life and want to have a serious love relationship with you. If you are interested and intends to advance, contact me through email; dorisdiagne@yahoo.com. I shall send my beautiful pictures to you. It will be delightful to receive your response. Thank you.
From Doris
E-mail address... dorisdiagne@yahoo.com

odpowiedz
Zgłosić to moderatorom,czy wolno jej takie bzdety wysyłać i nie dostać bana?

Msewko tez dostalam ta wiadomosc,nie mam pojecia o co w niej chodzi bo jest pisana bez ladu i skladu

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P