Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: : : Wit

iwona3004
  • iwona3004

• Przepisy: 74
  • Artykuły: 0
Bardzo dziękuję LUNA

Odp: Odp: : : Wit

luna
  • luna

• Przepisy: 359
iwona3004 napisał(a):

A jest u Ciebie ten przepis? pieczony w tortownicy...mam tortownicę a nigdzie nie mogę tu kupić wysokiej,tradycyjnej blachy do ciast więc może zrobię tak jak Ty ale muszę mieć dokładny przepis tj.proporcje żeby nic nie zchrzanić

Iwonko juz dodaje przepis, ktory jest bardzo prosty

iwona3004
  • iwona3004

A jest u Ciebie ten przepis? pieczony w tortownicy...mam tortownicę a nigdzie nie mogę tu kupić wysokiej,tradycyjnej blachy do ciast więc może zrobię tak jak Ty ale muszę mieć dokładny przepis tj.proporcje żeby nic nie zchrzanić

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Pysznosci dziewczyny u Was, a ja mialam ochote na serniczek
obrazek

iwona3004
  • iwona3004

Może mój lekki deserek skomponuje się z herbatkami BUNI....zapraszam na słodkie coś-nie-coś
obrazek

Odp: Odp: Odp: : : Wit

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
msewka napisał(a):

A.B. napisał(a):

Wiesz najgorzej że teraz święta,ostatnio piekłam dla koleżanki ciasto na stypę i tort urodzinowy dla synka szwagra,więc jakoś nie za bardzo z odchudzaniem.Poza tym od ponad 2 tygodni chodzę w pasie z wielbłądziej skóry,bo mam problem z kręgosłupem.

Oj, to Ci współczuję Aneczko.Kręgosłup to rusztowanie całego ciała, więc dbaj o niego.

Ewciu,a Ty dzis spania nie miałaśTak wczesnie rano juz na nogach,jeszcze po krótszym spaniu

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Babciagramolka napisał(a):

A może ktoś ma ochotę na aromatyczną herbatkę ? .Robiłam porządek w przepisach i wstawiałam te co mi jeszcze zalegają .Zapraszam na 2 nowe herbatki
-Herbatkę z opuncją
-Herbatkę pomaranczową
Smacznego.

To ja reflektuję Buniu!

Babciagramolka
A może ktoś ma ochotę na aromatyczną herbatkę ? .Robiłam porządek w przepisach i wstawiałam te co mi jeszcze zalegają .Zapraszam na 2 nowe herbatki
-Herbatkę z opuncją
-Herbatkę pomaranczową
Smacznego.
obrazek obrazek

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
A.B. napisał(a):

Wiesz najgorzej że teraz święta,ostatnio piekłam dla koleżanki ciasto na stypę i tort urodzinowy dla synka szwagra,więc jakoś nie za bardzo z odchudzaniem.Poza tym od ponad 2 tygodni chodzę w pasie z wielbłądziej skóry,bo mam problem z kręgosłupem.

Oj, to Ci współczuję Aneczko.Kręgosłup to rusztowanie całego ciała, więc dbaj o niego.

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P