Bahus zostaje bez dwóch zdań.Przecież nie ma porównania tego co prezentuje tu Bahus z wątpliwym dorobkiem Ewcika.
Przecież tu chodzi w pierwszej kolejności o gotowanie i punktacja powinna być właśnie tak ukierunkowana.Myślę,że czas zmienić zasady punktowania.
zmieniono 1 raz (ostatnio 13 lip 2009 16:39 przez yola)
Pyza, zwróciło moją uwagę jedno zdjęcie i ta osoba wie ,bo napisałam w komentarzach,możliwe,że pisze też do gazety dlatego na razie zostawiam to do wyjaśnienia,ja niestety nie przetrzymuję całych gazet jedynie inspirujące mnie przepisy,więc trochę ciężko o tytuł pisma,czy wydanie.
Zastanawiające jest to,że została zmieniona nazwa,ale przepis (z kilkoma zmianami w proporcjach) i zdjęcie to samo.Po co więc zmieniać nazwę skoro przepis jest autorstwa Szefa Kuchni w gazecie i tutaj
Polecam obejrzenie tortów!
Dziewczyny widzę, że dyskusja zjeżdża na tematy - może pokrewne ale piszemy przecież w wątku, który rozpoczął Bahus, a konkretnie "wniosek o zbanowanie ewcik89", która zdobywa pkt. za ...? Bahus dał ultimatum, ewcik89 nadal króluje i jak to określił Bahus -" nadal przy prawach" I nikt nic z tym nie robi O zdjęciach możecie się rozwodzić na innym do tego celu przeznaczonym wątku. Ten wątek sluży czemu innemu Jeszcze raz apeluje: Kto jest za odejściem Bahusa i zostawieniu punktacji wątpliwej ewcik89, a kto za pozostaniem Bahusa i zbanowaniem pkt ewcik89 Ja jestem za Bahusem ponieważ na to zasługuje i chyba nikomu nie muszę mówić dlaczego.
Pyza, zwróciło moją uwagę jedno zdjęcie i ta osoba wie ,bo napisałam w komentarzach,możliwe,że pisze też do gazety dlatego na razie zostawiam to do wyjaśnienia,ja niestety nie przetrzymuję całych gazet jedynie inspirujące mnie przepisy,więc trochę ciężko o tytuł pisma,czy wydanie.
Zastanawiające jest to,że została zmieniona nazwa,ale przepis (z kilkoma zmianami w proporcjach) i zdjęcie to samo.Po co więc zmieniać nazwę skoro przepis jest autorstwa Szefa Kuchni w gazecie i tutaj
Już raz na forach była dyskusja o punkty sama proponowałam aby przyznawać je tylko i tylko za przepisy i artykuły.Zmienić punkty rankingu wszystkie punkty anulować a zostawić tylko za przepisy i artykuły czy to da się zrobić myślę że tak przy odrobinie dobrej woli.Ja sama zmniejszyłam sobie liczbę punktów o 10 nie wiem jak to się dzieje ale na liście znajomych są te same osoby po dwa ,trzy razy zapisane i punkty przyznane chociaż nikogo dwa razy nie akceptowałam,więc wykasowałam duplikaty i zarazem zmniejszyłam liczbę punktów bo chcę być OK.
Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
A.B. , jeśli masz te pisemka w domu to podaj które zdjęcia są z jakiego pisma (data wydania, przepis + do czyjego przepisu tutaj dodane). Trzeba piętnować oszustów! wiele zdjęć (w/g mnie) jest skopiwanych, ale nie zawsze mam na to dowód.
Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Jolanta27
No właśnie
misia53
Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Przecież tu chodzi w pierwszej kolejności o gotowanie i punktacja powinna być właśnie tak ukierunkowana.Myślę,że czas zmienić zasady punktowania.
Doro
A.B.
Odp: Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Pyza
Jolanta27
Dziewczyny widzę, że dyskusja zjeżdża na tematy - może pokrewne ale piszemy przecież w wątku, który rozpoczął Bahus, a konkretnie "wniosek o zbanowanie ewcik89", która zdobywa pkt. za ...? Bahus dał ultimatum, ewcik89 nadal króluje i jak to określił Bahus -" nadal przy prawach" I nikt nic z tym nie robi O zdjęciach możecie się rozwodzić na innym do tego celu przeznaczonym wątku. Ten wątek sluży czemu innemu Jeszcze raz apeluje: Kto jest za odejściem Bahusa i zostawieniu punktacji wątpliwej ewcik89, a kto za pozostaniem Bahusa i zbanowaniem pkt ewcik89 Ja jestem za Bahusem ponieważ na to zasługuje i chyba nikomu nie muszę mówić dlaczego.
A.B.
teresa.rembiesa
Pyza