Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"

Obserwuj wątek

Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
To nie jest zadna zasluga ani dla uzytkownika ani tym bardziej dla portalu, wiec zdobywanie punktow za zawieranie znajomosci jest prawie tym samym, czym dodawanie przepisów do ulubionych, czyz nie?

dobry
  • dobry

• Przepisy: 12
  • Artykuły: 0
Sarenka, jakie jest uzasadnienie?

Sarenka
  • Sarenka

A ja bym chciala jeszcze poprosic o anulowanie punktacji za zawieranie znajomosci

Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"

teresa.rembiesa
hgg napisał(a):

Teresa, po to wlasnie jest ten watek, zebysmy wymyslili cos konstruktywnego. Sama negacja nie robisz wkladu, z ktorego potem moglabys czerpac. Moze po prostu cos zaproponujesz? Naprawde jestesmy otwarci na naprawde dobre propozycje.

hgg gdybyś czytała dokładnie wszystkie posty to nie napisała byś tych słów,bo kto jak kto ale ja z niczego nie muszę czerpać

zmieniono 1 raz (ostatnio 16 lip 2009 20:21 przez teresa.rembiesa)

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
pięknie,uciekłam na 2 dni i tu proszę jaka niespodzianka ruszyliście do przodu,super, pozdrawiam gorąco i życzę smacznych ekscesów w kuchni
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

Mnie rowniez to rozwiazanie najbardziej odpowiada A propozycja z 5 dodynymi przepisami tez wydaje sie byc dobrym rozwiazaniem

Super.Podoba mi się takie wspólne podejmowanie decyzji.
Miejmy nadzieję,że teraz będzie mniej takich "ewcików"

dobry
  • dobry

Uczynione:
http://ewcik89.ludzie.gotujmy.pl/profil,h0/

pozdrawiam

dobry
  • dobry

OK.
W zwiazku z brakiem aktywnosci w watku, uznaje, ze wygrywa opcja, do ktorej przychylaliscie sie najczesciej, czyli 2).
Dla przypomnienia:

2. Za zalozenie konta z polecenia nadal 20 pkt. Naliczamy je jednak dopiero po dodaniu w ramach takiego konta X zaakceptowanych przepisow. Np. 1 lub 5, do ustalenia. Czyli znowu dochodzimy do tego, ze uczciwi dostana swoje punkty, a kombinatorom przestaje sie proceder oplacac.

Proponuje jako X przyjac wartosc 5ciu przepisow.

Tym samym konto ewcika bedzie pomniejszone o ilosc punktow naliczonych za "sztuczne" konta. Tym zajme sie w pierwszym rzedzie.

Teresa, po to wlasnie jest ten watek, zebysmy wymyslili cos konstruktywnego. Sama negacja nie robisz wkladu, z ktorego potem moglabys czerpac. Moze po prostu cos zaproponujesz? Naprawde jestesmy otwarci na naprawde dobre propozycje.

Odpowiedz na/ edytuj Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"