Nic nie rozumiem,Bahus masz całkowitą rację!Liderka na czele w lipcu,a nie dodała w tym miesiącu ,ani jednego przepisu,moim skromnym zdaniem nie powinna wyskoczyć nawet za rangę kuchcika,ale może ja się nie znamPozdrawiam wszystkich uczciwych "gotujących".A tak na marginesie zdjęcia z gazet nie swojego autorstwa to chyba też oszustwo,a widziałam kilka nawet takich,co sama odłożyłam w domu
Wkrótce Ewcik89 zostanie srebrnym ekspertem gotujmy.pl. Ciekawe ....ekspertem w czym? Chyba w dziedzinie oszustw i matactw. Zastanawia mnie tylko jeden fakt...dlaczego tak ewidentne oszustwo nie jest przez hgg "napiętnowane"? Na innych portalach taka osoba zostałaby wywalona natychmiast...a tutaj proponuje się aby zmniejszyć tylko ilość punktów, czyli tym samym "świętą krowę" pozostawić z "dorobkiem" arcymistrza. Punktów bym nie zmniejszał...bo i dlaczego? Ale takie ewidentne nadużycia niszczyłbym bezlitośnie. Ale to tylko skromne zdanie...takiego tam sobie zwykłego użytkownika Bahusa.
Oj , bahusie jaja se robisz..... To tylko moje skromne zdanie...
Oj nie, tym razem nie....
zawsze tak mówisz....
Odp: Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Wkrótce Ewcik89 zostanie srebrnym ekspertem gotujmy.pl. Ciekawe ....ekspertem w czym? Chyba w dziedzinie oszustw i matactw. Zastanawia mnie tylko jeden fakt...dlaczego tak ewidentne oszustwo nie jest przez hgg "napiętnowane"? Na innych portalach taka osoba zostałaby wywalona natychmiast...a tutaj proponuje się aby zmniejszyć tylko ilość punktów, czyli tym samym "świętą krowę" pozostawić z "dorobkiem" arcymistrza. Punktów bym nie zmniejszał...bo i dlaczego? Ale takie ewidentne nadużycia niszczyłbym bezlitośnie. Ale to tylko skromne zdanie...takiego tam sobie zwykłego użytkownika Bahusa.
Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
LEPIEJ PÓZNO NIŻ WCALE!
Nie trzeba było mieć wielkiej inteligencji ani bystrości w rachunkach, żeby wiedzieć o co chodzi.
Myślę ,że większość z nas wiedziała i wie o takich różnych........
Dziwię się tylko,że moderatorzy nie reagują na takie sprawy.Według mnie punkty powinny być przyznawane za przepisy, za komentarze no i ewentualnie jak hgg pisała za założenie konta z pol. 2 punkty.
Takie jest moje skromne zdanie.
Punktów za komentarze juz nie ma i nie bedzie - wlasnie dlatego ze moderatorzy reaguja na naduzycia
pzdr
hgg
Dziękuję.
Dobrze.
Mam tylko prosbe, ze zanim zaczniecie odchodzic albo w inny sposob gwaltownie reagowac na niesubordynacje "moderatorow", dajcie mi chociaz zapoznac sie ze sprawa.
Widzialem ewcika, widzialem, nie wiedzialem jeno, ze sie zrobi taka zadymka.
Dajcie mysli zebrac...
Ja osobiście przychylam się do Twojego wniosku....,
Dobrze.
Mam tylko prosbe, ze zanim zaczniecie odchodzic albo w inny sposob gwaltownie reagowac na niesubordynacje "moderatorow", dajcie mi chociaz zapoznac sie ze sprawa.
Dajcie mysli zebrac...
Ja niedawno weszłam do grona gotujmy.pl i namówił mnie niedawny solenizant(tort w przepisach),sądziłam,że właśnie przepisy to coś co nas połączy,to smutne,że ktoś tego nie rozumie,ja mam wielki szacunek dla ludzi tworzących dania smaczne,apetycznie wyglądające i co tu dużo mówić,popieram moich przedmówców
Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Obserwuj wątekOdp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
A.B.
Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Bahus
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
misia53
zawsze tak mówisz....
Bahus
misia53
misia53
Dziękuję.
Bahus
Ja osobiście przychylam się do Twojego wniosku....,
dobry
Dajcie mysli zebrac...
A.B.