Moim marzeniem jest ,aby ten portal rozwijał się w sposób uczciwy,bez kantów i takich naganiaczy jak ewcik.Jak zwykle główny wątek zszedł na boczne tory a zajęliśmy się opcjami Jak już , to 2.
Marzenia to piękna rzecz
Odp: Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Już raz na forach była dyskusja o punkty sama proponowałam aby przyznawać je tylko i tylko za przepisy i artykuły.Zmienić punkty rankingu wszystkie punkty anulować a zostawić tylko za przepisy i artykuły czy to da się zrobić myślę że tak przy odrobinie dobrej woli.Ja sama zmniejszyłam sobie liczbę punktów o 10 nie wiem jak to się dzieje ale na liście znajomych są te same osoby po dwa ,trzy razy zapisane i punkty przyznane chociaż nikogo dwa razy nie akceptowałam,więc wykasowałam duplikaty i zarazem zmniejszyłam liczbę punktów bo chcę być OK.
Do Dobrego.
Jeżeli moja propozycja jest do niczego to proszę o wyjaśnienie,i proszę też o skomentowanie drugiej części mojej wypowiedzi ,dlaczego pojawiają się duplikaty na liście znajomych.
a mnie nie podoba się żadna opcja
Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Ale doszlo
Teraz rozmawiamy o tym jak rozwiazac problem na przyszlosc. A pozycja ewcika nie ma co sobie zawracac glowy, zajme sie tym jak tylko ustalimy, ktory wariant reformy obowiazuje (1, 2, 3?).
pozdrowienia
Nigdy nie dojdzie do zbanowania punktacji "ewcik89" , jeśli będziemy rozważać kwestię....jakim aparatem, czy w ogóle, ile zdjęć itp. Macie kochani określić się za jaką jesteście opcją 1,2 czy3. Głosujcie na którąś z tych opcji bo o to teraz chodzi. Ja już na ten temat się wypowiedziałam
Jolu,ale tu jeszcze nigdy nie bylo dyskusji tylko i wylacznie na konkretny temat,zawsze chcac nie chcac zachacza sie o inne
Ale doszlo
Teraz rozmawiamy o tym jak rozwiazac problem na przyszlosc. A pozycja ewcika nie ma co sobie zawracac glowy, zajme sie tym jak tylko ustalimy, ktory wariant reformy obowiazuje (1, 2, 3?).
pozdrowienia
Nigdy nie dojdzie do zbanowania punktacji "ewcik89" , jeśli będziemy rozważać kwestię....jakim aparatem, czy w ogóle, ile zdjęć itp. Macie kochani określić się za jaką jesteście opcją 1,2 czy3. Głosujcie na którąś z tych opcji bo o to teraz chodzi. Ja już na ten temat się wypowiedziałam
Kinga...ja mam jeszcze do dodania ok 1000 przepisów...są one bez zdjęć bo powstały w mojej młodości, a wtedy o cyfrowych aparatach nikomu nawet się nie śniło. Myślę, że pomysł "żeby choć jeden przepis był ze zdjęciem" nie jest najlepszy. Nawet dzisiaj nie wszystkich stać na aparat cyfrowy.
Bahus masz racje,piszac,ze nie kazdy ma aparat cyfrowy i nie kazdy ma mozliwosc zrobienia zdjecia swojej potrawie,bralam to oczywiscie pod uwage.Sama jak sie logowalam na tym portalu,mialam popsuty aparat,ale juz sama nie wiem,co mozna by wymyslec na tyle madrego,zeby ludzie przestali nabijac swoje konta punktami zdobytymi nieuczciwie
A co do Twoich Bahusie przepisów,ktorych masz jeszcze tak duzo,to przeciez mozesz ich wykorzystywac w tej chwili i robic im zdjecia
Ale doszlo
pozdrowienia
zmieniono 1 raz (ostatnio 14 lip 2009 23:53 przez dobry)
Wlasnie zerknelam na ilosc punktow zdobytych przez ewcika89...jest juz arcymistrzem, wkrotce bedzie ekspertem, usmiecham sie jak to pisze.. to jest na prawde smieszne.. nie powinno do tego dojsc.
Ja jestem za anulowaniem tzw innych punktow dla uzytkownika ewcik89 za miesiac lipiec - dostala swoja nagrode - jako najlepsza w czerwcu, wiec odebrala to, na co nie zasluzyla. Jest tutaj garstka osob, ktora walczy o punkty i oczywiscie nagrode, mysle, ze to oni zasluguja na wygrana, nie ewcik89, ktorej zachowanie jest zenujace.
Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Obserwuj wątekOdp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
misia53
Marzenia to piękna rzecz
teresa.rembiesa
a mnie nie podoba się żadna opcja
msewka
Ja też postawiłabym na dwójkę, jeśli to ważne co mam do powiedzenia.
Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
dobry
Czekam jeszcze na Wasze glosy.
kinga
Jolu,ale tu jeszcze nigdy nie bylo dyskusji tylko i wylacznie na konkretny temat,zawsze chcac nie chcac zachacza sie o inne
Jolanta27
kinga
Bahus masz racje,piszac,ze nie kazdy ma aparat cyfrowy i nie kazdy ma mozliwosc zrobienia zdjecia swojej potrawie,bralam to oczywiscie pod uwage.Sama jak sie logowalam na tym portalu,mialam popsuty aparat,ale juz sama nie wiem,co mozna by wymyslec na tyle madrego,zeby ludzie przestali nabijac swoje konta punktami zdobytymi nieuczciwie
A co do Twoich Bahusie przepisów,ktorych masz jeszcze tak duzo,to przeciez mozesz ich wykorzystywac w tej chwili i robic im zdjecia
dobry
pozdrowienia
Sarenka
Sarenka