Wkrótce Ewcik89 zostanie srebrnym ekspertem gotujmy.pl. Ciekawe ....ekspertem w czym? Chyba w dziedzinie oszustw i matactw. Zastanawia mnie tylko jeden fakt...dlaczego tak ewidentne oszustwo nie jest przez hgg "napiętnowane"? Na innych portalach taka osoba zostałaby wywalona natychmiast...a tutaj proponuje się aby zmniejszyć tylko ilość punktów, czyli tym samym "świętą krowę" pozostawić z "dorobkiem" arcymistrza. Punktów bym nie zmniejszał...bo i dlaczego? Ale takie ewidentne nadużycia niszczyłbym bezlitośnie. Ale to tylko skromne zdanie...takiego tam sobie zwykłego użytkownika Bahusa.
zmieniono 2 razy (ostatnio 11 lip 2009 22:50 przez Bahus)
Odp: Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
LEPIEJ PÓZNO NIŻ WCALE!
Nie trzeba było mieć wielkiej inteligencji ani bystrości w rachunkach, żeby wiedzieć o co chodzi.
Myślę ,że większość z nas wiedziała i wie o takich różnych........
Dziwię się tylko,że moderatorzy nie reagują na takie sprawy.Według mnie punkty powinny być przyznawane za przepisy, za komentarze no i ewentualnie jak hgg pisała za założenie konta z pol. 2 punkty.
Takie jest moje skromne zdanie.
Punktów za komentarze juz nie ma i nie bedzie - wlasnie dlatego ze moderatorzy reaguja na naduzycia
pzdr
hgg
zmieniono 1 raz (ostatnio 11 lip 2009 23:26 przez hgg)
Z tymi punktami za komentarze to byłabym bardzo ostrożna. Obawiam się, że pojawi się wtedy mnóstwo takich, w których będą same emotki albo jakieś "wow!" czy inne "ble!"...Chyba, że będzie można poprosić moderatorów o usuwanie takowych - komentarz powinien być rzeczowy, szczególnie gdy coś nam się w przepisie nie podoba aby autor wiedział jakie mamy uwagi i zastrzeżenia.
zgadzam się z Tobą ale to pozostawiam do przemyslenia innym...
Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Z tymi punktami za komentarze to byłabym bardzo ostrożna. Obawiam się, że pojawi się wtedy mnóstwo takich, w których będą same emotki albo jakieś "wow!" czy inne "ble!"...Chyba, że będzie można poprosić moderatorów o usuwanie takowych - komentarz powinien być rzeczowy, szczególnie gdy coś nam się w przepisie nie podoba aby autor wiedział jakie mamy uwagi i zastrzeżenia.
LEPIEJ PÓZNO NIŻ WCALE!
Nie trzeba było mieć wielkiej inteligencji ani bystrości w rachunkach, żeby wiedzieć o co chodzi.
Dziwię się tylko,że moderatorzy nie reagują na takie sprawy.Według mnie punkty powinny być przyznawane za przepisy, za komentarze no i ewentualnie jak hgg pisała za założenie konta z pol. 2 punkty.
Ja całkowicie zgadzam się z Sarenką. Najważniejsze są przecież przepisy a nie to kto ile ma znajomych, czy ile znajomych zaprosił. Bo np. ja patrzę ranga "STARSZY KUCHARZ" albo " SZEF KUCHNI" - o to szacun.... a patrzę jakie ma przepisy i co się okazuje... przepisów albo 2 albo wcale 0. Dla mnie to jest trochę śmieszne
Bo chyba najważniejsze jest dodawanie przepisów.
Super hgg Ja bym jeszcze dodatkowo anulowala punktacje za lipiec za zawieranie znajomosci, bo przeciez interesujace nas przepisy mozemy dodawac do katalogu ulubionych, a znajomosci nic w sumie nie wnosza, poza zdobyciem dodatkowych punktów.
A moze np. zamiast 20 pkt za zalozenie konta z polecenia bedziemy przyznawac po 1-2 pkty? A dotychczasowe punkty z tego tytulu (za lipiec) przeliczymy zgodnie z nowa regula?
pzdr
hgg
Im dłużej portal działa tym więcej wychodzi niedoskonałości w początkowych ustaleniach bo, niestety, wielu jest nieuczciwych użytkowników.
Trzeba piętnować i banować. Jestem też za likwidacją punktów tzw. dodatkowych.
Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Obserwuj wątekOdp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Bahus
iwi69
Punktów za komentarze juz nie ma i nie bedzie - wlasnie dlatego ze moderatorzy reaguja na naduzycia
pzdr
hgg
misia53
zgadzam się z Tobą ale to pozostawiam do przemyslenia innym...
Pyza
Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
misia53
Jolanta27
Bo chyba najważniejsze jest dodawanie przepisów.
Sarenka
pzdr
hgg
Pyza
Trzeba piętnować i banować. Jestem też za likwidacją punktów tzw. dodatkowych.