Msewko popieram cię całkowicie,nie wiem czemu moderatorzy upierają się za tymi punktami za znajomość ,przecież to jest gotujmy. pl a nie poznajmy. pl
i nie jesteśmy w tej naszej propozycji same więc może uwzględnią nasz pomysł.
Tereniu , bo to są różne punkty spojrzenia a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Misiu trafiłaś w dziesiątkę
Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Msewko popieram cię całkowicie,nie wiem czemu moderatorzy upierają się za tymi punktami za znajomość ,przecież to jest gotujmy. pl a nie poznajmy. pl
Tereniu , bo to są różne punkty spojrzenia a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Samo dodawanie do znajomych jest dla mnie obojętne.Właściwie osoby, które poznałam dzięki gotujmy.pl korespondują ze mną na forach.A punkty raczej mnie nie interesują.Bardziej zależy mi na dobrych przepisach innych i swoich.
Mam swoje popisowe potrawy, ale cały czas się uczę czegoś nowego i zaskakuję rodzinkę.Więc punkty za znajomość wg. mnie mogą obchodzić jedynie tych, którym zależy tylko na wysokich notach,choć dorobek przepisów czasami mają ubogi.
Sama "natrzaskałam" sporo punktów za znajomości, ale nie będzie mi bardzo przykro jak je zlikwidujecie . Myślę natomiast, że przydałoby się raczej baczniej przyglądać wstawianym przepisom bo niektóre "gwiazdy" piszą takie bzdury i to taśmowo, że porządnych ludzi szlag jasny może trafić...Te wszystkie konkursy na ilość przepisów... Tzw. jaja sobie robią pisząc co im tylko przyjdzie do głowy i są bezkarni wiodąc w rankingach.
Swoja droga, zapraszam do debaty na temat zasadnosci punktacji za zawieranie znajomosci.
Pierwotnie miala ona na celu premiowanie aktywnosci uzytkownikow.
Moze przerobimy to analogicznie, jak z kontami z polecenia, tj. punkcik wpadnie ale tylko tym, ktorzy wymienia X postow miedzy soba w ramach poczty wewnetrznej?
Tereso, odnosze wrazenie, ze niespelnienie Twojej prosby odbierasz jako ignorowanie Twojej osoby. Nic bardziej mylnego. Zauwaz, ze spolecznosc serwisu stale rosnie i nie jest latwym uwzglednienie uwag wszystkich zainteresowanych. Niejednokrotnie Wasze propozycje sa wrecz sprzeczne, czy wtedy mniejszosci maja czuc sie ignorowane? To jest po prostu demokracja, pelna zalet, ale niepozbawiona wad .
zmieniono 1 raz (ostatnio 17 lip 2009 13:06 przez dobry)
Tereniu...to nie tak...zobacz sama ...ile się zmieniło...jest teraz tutaj bardzo fajnie...nasze wnioski zostały przez adminów ze zrozumieniem uwzględnione. Jeśli chodzi o mnie to wszystko w tej chwili jest ok. Aż się chce tu być. Kochani bierma się za robotu...i dodawajma co sił w palcach przepisów i artykułów ku uciesze naszego kochanego pospólstwa. VIVAT gotujmy.pl. ...Nic dodać nic ująć ino za robotę się brać
zmieniono 1 raz (ostatnio 17 lip 2009 02:24 przez Bahus)
A ja bym chciala jeszcze poprosic o anulowanie punktacji za zawieranie znajomosci
Sarenko wyszło na to że mówisz tak jak ja,też proponowałam aby punkty przydzielać tylko i wyłącznie za przepisy i zdjęcia do mich i artykuły ale mnie zignorowano a hgg posądziła wg.mnie o nielojalność
To nie jest zadna zasluga ani dla uzytkownika ani tym bardziej dla portalu, wiec zdobywanie punktow za zawieranie znajomosci jest prawie tym samym, czym dodawanie przepisów do ulubionych, czyz nie?
Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
teresa.rembiesa
Misiu trafiłaś w dziesiątkę
misia53
Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"
teresa.rembiesa
msewka
Mam swoje popisowe potrawy, ale cały czas się uczę czegoś nowego i zaskakuję rodzinkę.Więc punkty za znajomość wg. mnie mogą obchodzić jedynie tych, którym zależy tylko na wysokich notach,choć dorobek przepisów czasami mają ubogi.
Pyza
dobry
Pierwotnie miala ona na celu premiowanie aktywnosci uzytkownikow.
Moze przerobimy to analogicznie, jak z kontami z polecenia, tj. punkcik wpadnie ale tylko tym, ktorzy wymienia X postow miedzy soba w ramach poczty wewnetrznej?
pozdrawiam!
dobry
Bahus
teresa.rembiesa
Sarenko wyszło na to że mówisz tak jak ja,też proponowałam aby punkty przydzielać tylko i wyłącznie za przepisy i zdjęcia do mich i artykuły ale mnie zignorowano a hgg posądziła wg.mnie o nielojalność
misia53
Sarenka ma rację