Cremebrule nie rezygnuj trzymaj z mlekopijcami i pij więcej bo jak mówią przesądy jak się pije dużo mleka to będzie dziewczynka hahahaha i pamiętaj nie przytyj więcej niż fizjologiczne 9 kg
i mam pic kawe z sojowym mlekiem truskawkowym? jakos sobie tego nie wyobrazam... ja bardzo lubie mleko i nic mi sie po nim nie dzieje, to dlaczego mialabym rezygnowac?
wg mnie mleko dla nikogo (ani dla dzieci ani dla doroslych) nie jest zdrowe
a sojowe dla mnie jest smaczniejsze
natomiast jesli nie smakuje zawsze mozna kupic smakowe, chociaz ja tam wole naturalne
Mleko dla dorosłego człowieka jest niezdrowe , chyba że odtluszczone i cos tam jeszcze , zdrowe jest dla dzieci , ale dorosły nie powinien go pić , choć każdy to robi , są dla nas rzeczy niezdrowe ale mimo to je jemy , pijemy itd , taka nasza natura...mam takie powiedzenie " człowiek nie świnia wszystko zje"....
P.S. chodzi mi naturalnie o krowie mleko nieskwaszone bo to skwaszone...zdrowe i mniamm
Tez kiedys moglam wypic caly karton 1-litrowy dziennie, a teraz pokochalam mleko sojowe
Poza tym, jak juz wspomnialam jest duzo smaczniejsze!
Pije naturalne, ale sa rowniez smakowe- smietankowe, truskawkowe badz tez z blonnikiem ...
Zdrowe mleko - czyżby?
Obserwuj wątekOdp: Zdrowe mleko - czyżby?
mediana
Odp: Zdrowe mleko - czyżby?
cremebrule
annajot
a sojowe dla mnie jest smaczniejsze
natomiast jesli nie smakuje zawsze mozna kupic smakowe, chociaz ja tam wole naturalne
cremebrule
a sojowe moze jest i zdrowsze ale na pewno nie smaczniejsze....
jarek-energy
P.S. chodzi mi naturalnie o krowie mleko nieskwaszone bo to skwaszone...zdrowe i mniamm
mediana
annajot
Poza tym, jak juz wspomnialam jest duzo smaczniejsze!
Pije naturalne, ale sa rowniez smakowe- smietankowe, truskawkowe badz tez z blonnikiem ...
mediana
dobry
annajot