Sposób przygotowania:
Francuska tarta na szybko
Ciastem francuskim wylepiamy formę do tarty. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy przez 5 minut. Po tym czasie przykrywamy ciasto papierem do pieczenia, zasypujemy jego powierzchnię fasolą lub grochem i pieczemy jeszcze 12 minut. Ciasto studzimy. Budyń przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając do niego cukier, studzimy. Miękkie masło lub margarynę ubijamy dokładnie mikserem, dodajemy po łyżce budyniu. Masę wykładamy na ciasto francuskie. Od razu wciskamy w nie lekko umyte, osuszone i pozbawione szypułek truskawki. Wkładamy do lodówki na godzinę. Tortenguss przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu, studzimy i zalewamy nim owoce i masę budyniową (dosyć cienką warstwą, więc pewnie nie zużyjemy całego płynu), Przyozdabiamy gwiazdkami i perełkami.Wstawiamy do lodówki na kolejną godzinę.