lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Gar pełen mięsa

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

przepis nie dla jaroszy bo z mięsną wkładką

Gar pełen mięsa

Składniki:

Gar pełen mięsa

 

Sposób przygotowania:

Gar pełen mięsa
Cebulę i czosnek drobno posiekaj.Schab wieprzowy pokrój w plastry które lekko rozbij i obsmaż z dwóch stron.Zrumień także cebulę.Do rondla przełóż mięso,cebule i czosnek i świeży tymianek.Zalej mięso rosołem i dopraw do smaku.Duś mięso pół godziny pod przykryciem.Ziemniaki pokrój w ćwiartki ,a paprykę pokrój w paski.Dodaj warzywa do mięsa i podlej rosołem.Duś wszystko razem przez kwadrans.Na samym końcu dodaj pokrojoną i uprzednio podsmażoną kiełbasę.Całość dopraw do smaku i podawaj gorące.