Sposób przygotowania:
Glazurowe żeberka
Przygotowanie:
Wymieszać olej,sos sojowy,miód,musztardę,koncentrat pomidorowy,dżem pomarańczowy,czosnek oraz warzywko.Żeberka dokładnie umyć,obtoczyć w marynacie,a następnie ułożyć na płytkim naczyniu żaroodpornym i odstawić na noc.Mięso piec przez około 60 minut w rozgrzanym do 200s.c piekarniku,polewając je często marynatą.
Wymieszać olej,sos sojowy,miód,musztardę,koncentrat pomidorowy,dżem pomarańczowy,czosnek oraz warzywko.Żeberka dokładnie umyć,obtoczyć w marynacie,a następnie ułożyć na płytkim naczyniu żaroodpornym i odstawić na noc.Mięso piec przez około 60 minut w rozgrzanym do 200s.c piekarniku,polewając je często marynatą.