Gołąbki Yvonne

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zachęcam do spróbowania.....

Gołąbki Yvonne

Składniki:

Gołąbki Yvonne

 

  • 250 g mrożone gołąbki grzyby,
  • 1 szt cebula,
  • 1 łyżeczka koncentrat pomidorowy,
  • 5 szt rzodkiewka,
  • 1 szt jajko,
  • 1 łyżeczka suszony czosnek ,
  • 1 szczypta Sól,
  • do smaku pieprz czarny mielony Prymat,
  • do smaku papryka słodka

Sposób przygotowania:

Gołąbki Yvonne
Grzyby wcześniej rozmrozić, pokroić w paseczki, wrzucić na odrobine rozgrzanego oleju . Dodać obraną i drobno posiekaną cebulę i smażyć całość przez 5 minut. Następnie dołożyć koncentrat oraz pokrojoną w plasterki rzodkiewkę. Doprawić czosnkiem , papryką oraz pieprzem. Dokładnie wszystko wymieszać, na wierzch wbić jajko, posypać je papryką, solą i pieprzem, patelnię przykryć i dusić danie, aż jako sie zetnie.