Sposób przygotowania:
Grchówka na kościach wędzonych
Kości wędzone przepołowić na połowę . Wlać do garnka ok 2,5-3 litry wody, dodać ziele angielskie, listek laurowy, marchewkę, i groch nie zapomnij cie o jarzynce . Gotować z 40 minut . Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować jeszcze około 15 minut, Zupę doprawić solą, pieprzem i koniecznie majerankiem. Zupa stygnąc zrobi się nieco gęsta. Podajemy z pieczywem u mnie to różnie bywa .
lalunia
edytaha
Nie zapomniałaś, o grochu napisałaś dwa razy, podając różne ilości: raz 250g, raz 200g.
Dorcia
lalunia
Nie ,marchew dodajesz na samym początku
:)
Dorcia
Ja o tym wiem ale z przepisu wynika inaczej.
lalunia
Kości wędzone przepołowić na połowę . Wlać do garnka ok 2,5-3 litry wody, dodać ziele angielskie, listek laurowy, marchewkę, i groch nie zapomnij cie o jarzynce
tak ma być napisałam dwa razy o marchewce kurcze no
zewa
Lalunia edytuj po prostu przepis i wszystko popraw jak należy :)
lalunia
edytaha
W każdej chwili możesz edytować przepis, ale musisz chwilkę poczekać na ponowną akceptację, tak jak przy wstawianiu nowego przepisu :)
lalunia
nie miałam pojęcia dziękuje ze powiedziałaś mi teraz wszystkie gafy jakie będę miała będę poprawiać :) już ten też jest poprawiony super
edytaha
Cieszę się, że mogłam pomóc :)