Sposób przygotowania:
Grillowane hamburgery
Mielone mięso z udźca indyka łączymy z przyprawą do grilla, kaszą, ziarnistym twarożkiem (jeżeli jest bardzo dużo serwatki, to część możemy odsączyć) i roztrzepanym jajkiem. Całość dokładnie mieszamy i wkładamy do plastikowego pojemnika, który weźmiemy ze sobą na grilla. Na miejscu formujemy z mięsa cztery okrągłe kotlety, które grillujemy z obu stron, aż ładnie się zarumienią. Bułki przekrajamy na pół i chwilę podpiekamy na grillu, spód bułki smarujemy musztardą i ketchupem, kładziemy kotlet, przykrywamy plasterkami pomidora i listami sałaty i nakrywamy wierzchem hamburgerowej bułki.
evita0007
cherry
Koper
edytaha
To ja z pewną nieśmiałością też się wproszę :)
kasiunia.1981
A ja się wpraszam bardzo śmiało,uwielbiam takie jedzonko;D