Sposób przygotowania:
Grillowane tortille z indykiem curry i mozzarellą
Umyte mięso osuszamy na ręczniku papierowym.
Zielone curry mieszamy z musztardą, curry w proszku solą i pieprzem. W mieszance marynujemy indyka, odstawiamy na min. 2 godziny do lodówki. Po tym czasie grillujemy na rumiano z obu stron, kroimy w paski.
Odsączoną mozzarellę kroimy w plastry, umytą paprykę w paski. Każdy placek tortilli smarujemy ketchupem, kładziemy po liściu sałaty, paski indyka, papryki oraz plastry mozzarelli.
Zwijamy placki w rulon zawijając najpierw dolny bok pod spód.
Grilujemy na rumiano z obu stron.
Zielone curry mieszamy z musztardą, curry w proszku solą i pieprzem. W mieszance marynujemy indyka, odstawiamy na min. 2 godziny do lodówki. Po tym czasie grillujemy na rumiano z obu stron, kroimy w paski.
Odsączoną mozzarellę kroimy w plastry, umytą paprykę w paski. Każdy placek tortilli smarujemy ketchupem, kładziemy po liściu sałaty, paski indyka, papryki oraz plastry mozzarelli.
Zwijamy placki w rulon zawijając najpierw dolny bok pod spód.
Grilujemy na rumiano z obu stron.