Sposób przygotowania:
Stek z udźca na puree z salsą z mango
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu dodajemy masło , mleko i bardzo dobrze dusimy. Solimy do smaku.
Dodajemy wyciśnięty czosnek, mieszamy odstawiamy. Stek z udźca grillujemy z obu stron. Solimy na samym końcu.
Mango obieramy i kroimy w kosteczkę mieszamy z sosem chilli słodkim. Nakładamy puree wykładamy stek. Na niego nakładamy zimną salsę.
Całość posypujemy prażona cebulą.
Dodajemy wyciśnięty czosnek, mieszamy odstawiamy. Stek z udźca grillujemy z obu stron. Solimy na samym końcu.
Mango obieramy i kroimy w kosteczkę mieszamy z sosem chilli słodkim. Nakładamy puree wykładamy stek. Na niego nakładamy zimną salsę.
Całość posypujemy prażona cebulą.