sjoanna25

sjoanna25

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 104]

Grzybowe kotleciki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybko, smacznie i zdrowo. Polecam!

Grzybowe kotleciki

Składniki:

Grzybowe kotleciki

 

Sposób przygotowania:

Grzybowe kotleciki
Moczone przez parę godzin grzyby, zagotować, odcedzić i ostudzić. Następnie zmielić wraz z bułkami namoczonymi w mleku, cebulę obrać, posiekać i lekko podsmażyć na maśle. Dodać ją do grzybów, a także całe jajka, sól i pieprz do smaku. Wyrobić gładką masę i formować małe kotleciki. Obtaczać je w mące, jajku i bułce tartej i smażyć na gorącym tłuszczu najlepiej na maśle. Smacznego!