Sposób przygotowania:
Grzyby w cieście naleśnikowym
Podgrzybki dokładnie oczyścić,oddzielić kapelusze, następnie kapelusze obgotować w osolonej wodzie około 3 -5 minut,po czym odsączyć na sicie i wystudzić.
Z podanych składników przygotować gładkie jednolite ciasto naleśnikowe.
Grzyby zanurzać w cieście naleśnikowym, a następnie smażyć na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju.
Podawać z ugotowanym na sypko ryżem z warzywami.
Z podanych składników przygotować gładkie jednolite ciasto naleśnikowe.
Grzyby zanurzać w cieście naleśnikowym, a następnie smażyć na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju.
Podawać z ugotowanym na sypko ryżem z warzywami.
![Grzyby w cieście naleśnikowym Grzyby w cieście naleśnikowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzyby-w-ciescie-nalesnikowym-521983.jpg)
![Grzyby w cieście naleśnikowym Grzyby w cieście naleśnikowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzyby-w-ciescie-nalesnikowym-521985.jpg)
![Grzyby w cieście naleśnikowym Grzyby w cieście naleśnikowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzyby-w-ciescie-nalesnikowym-521986.jpg)
![Grzyby w cieście naleśnikowym Grzyby w cieście naleśnikowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzyby-w-ciescie-nalesnikowym-521987.jpg)
![Grzyby w cieście naleśnikowym Grzyby w cieście naleśnikowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grzyby-w-ciescie-nalesnikowym-521988.jpg)
gusia1000