kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Gulasz Debreczyński

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 28

Pokrojony boczek i cebulę zeszklić.Dodać osączoną fasolę, keczup, wino, gotować 15 min.Przed końcem dodać kiełbasę i śmietanę, przyprawić.

Gulasz Debreczyński

Składniki:

Gulasz Debreczyński

 

  • boczek wędzony 20 dag
  • kiełbasa 20 dag
  • fasola biała 2 puszki
  • cebula 2 szt
  • keczup 30 dag
  • śmietana 30 dag
  • wino czerwone 1/2 litr
  • olej
  • przyprawy
  • zioła

Sposób przygotowania:

Gulasz Debreczyński
Pokrojony boczek i cebulę zeszklić.

Dodać osączoną fasolę, keczup, wino, gotować 15 min.

Przed końcem dodać kiełbasę i śmietanę, przyprawić.