eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1717]

Gulasz Eli z mielonki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Pyszne,szybkie danie na obiad lub kolację.

Gulasz Eli z mielonki

Składniki:

Gulasz Eli z mielonki

 

  • 1/2 kg mielonki
  • 1/2 kg pieczarek
  • 1/2 cebuli
  • 1 torebka sosu pieczarkowego lub grzybowego
  • pieprz,ewentualnie sól
  • olej

Sposób przygotowania:

Gulasz Eli z mielonki
Pokrojone w plastry pieczarki i pokrojoną w ćwierć krążki cebulę przesmarzyć na oleju,dodać pokrojoną w kostkę mielonkę,pieprz,ewentualnie sól do smaku i jeszcze chwilę smażyć.Sos przygotować według przepisu na opakowaniu,wlać do gulaszu i chwilę pogotować.Smacznego!