Sposób przygotowania:
gulasz fasolowy
fasolkę namoczyć przez 3 godziny w wodzie,mięso umyć , pokroić na małe kawałki, 2 litry wody zagotować dodać do niej pokrojone mięso i odcedzoną fasolę,pogotować przez 30 minut,pieczarki obrać ze skórek i pokroić w plastry,cebulę obrać i pokroić w kostkę, paprykę umyć usunąć z niej nasionka i pokroić ja w kostkę ,na patelni rozgrzać olej i podsmażyć cebulę,gdy będzie miała złoty kolor dodać pieczarki i paprykę razem podsmażyć przez 20 minut na małym ogniu,następnie przełożyć do gotującego się mięsa,sos myśliwski rozrobić w 0,5 szklanki zimnej wody i wlać do gotującego się gulaszu,dodać koncentrat pomidorowy i doprawić solą i pieprzem do smaku,pogotować razem przez jeszcze 5 minut i podawać gorący