Sposób przygotowania:
Gulasz na pomidorowo z ziołami
Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę, oprószamy solą i pieprzem oraz mąką - mieszamy.
Cebulę obieramy, kroimy w piórka lub pół plastry, w rondlu podsmażamy cebulę, dodajemy mięso, ziele angielskie i liść laurowyi zarumieniamy je, mocno przypiekamy, dodajemy koncentrat pomidorowy i przesmażamy.
Całość zalewamy wodą do wysokości mięsa i gotujemy około 30 minut.
Doprawiamy do smaku ziołami.
Smacznego.
Cebulę obieramy, kroimy w piórka lub pół plastry, w rondlu podsmażamy cebulę, dodajemy mięso, ziele angielskie i liść laurowyi zarumieniamy je, mocno przypiekamy, dodajemy koncentrat pomidorowy i przesmażamy.
Całość zalewamy wodą do wysokości mięsa i gotujemy około 30 minut.
Doprawiamy do smaku ziołami.
Smacznego.