Sposób przygotowania:
Gulasz paprykowy pikantny
Schab, bekon pokroić w kostkę i na oleju zrumienić, dodać pokrojoną cebulę, ząbki czosnku i podsmażać z 3 minuty. Wsypać drobno pokrojone papryki, kucharka, wymieszać i podsmażać z 3 minuty. Wsypać pokrojoną drobno z pestkami papryczkę ostrą, podsmażać z 3 minuty (na koniec 1 szklankę gulaszu odłożyć i będzie na później do młodej kapusty).
Wlać zmiksowane pomidory (lub sok pomidorowy), wymieszać i gotować z 10 minut pod przykryciem.
Na koniec dodać sól, pieprz ziołowy, wymieszać z i zdjąć z ognia.
Ugotować makaron jaki się lubi i podać z gulaszem.
Wlać zmiksowane pomidory (lub sok pomidorowy), wymieszać i gotować z 10 minut pod przykryciem.
Na koniec dodać sól, pieprz ziołowy, wymieszać z i zdjąć z ognia.
Ugotować makaron jaki się lubi i podać z gulaszem.
ciasteczka
Czekoladka 2