Sposób przygotowania:
gulasz wieprzowy z papryką
1. mięso kroimy w kostkę, podsmażamy na oleju na brązowy kolor
2. dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, smażymy do momentu aż się zeszkli
3. dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę, całość mieszamy i chwilę razem podsmażamy
4. całość zalewamy gorącą wodą tak żeby zakryć mięso
5. dodajemy kostki rosołowe, ziele i liść
6. sos pieczeniowy rozrabiamy wg przepisu na opakowaniu, dodajemy do naszego sosu
7. całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem
8. zaprawiamy mąką zmieszaną z wodą
2. dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, smażymy do momentu aż się zeszkli
3. dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę, całość mieszamy i chwilę razem podsmażamy
4. całość zalewamy gorącą wodą tak żeby zakryć mięso
5. dodajemy kostki rosołowe, ziele i liść
6. sos pieczeniowy rozrabiamy wg przepisu na opakowaniu, dodajemy do naszego sosu
7. całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem
8. zaprawiamy mąką zmieszaną z wodą