Sposób przygotowania:
gulasz z indyka
mięso kroimy w niewielkie kawałki i podsmażamy na złoty kolor. Do garnka wlewamy 500ml ciepłej wody i wsypujemy fix. Całość mieszamy na jednolitą konsystencję. Zalej sosem indyka na patelni i duś pod przykryciem około 20minut. Serwuj z kaszą. Jest to przepis szybki i łatwy w przygotowaniu,pochodzący z opakowania fixu knor do gulaszu.Aczkolwiek ja robię to z indykiem. Dodaje też od siebie pół łyżeczki tymianku, 1 ząbek czosnku, 1 kostkę cebulową knor i kostkę pietruszki lub świeżej. pieprz i papryka słodka do smaku.Doprawiam po swojemu. Można zrobić bez dodatków. Zamieszczam jednak na zdjęciu wersję z groszkiem(dodajesz po prostu w trakcie duszenia groszek) oraz wersję z kukurydzą i czerwoną fasolką (tak samo dodajesz w trakcie duszenia z sosem)podaną z ryżem.Smacznego!
A.B.