Sposób przygotowania:
Gulasz z mięsa mielonego wołowego
Mięso wkładam do miski, doprawiam przyprawami. Cebulę kroję w grubą kostkę. Czosnek kroję bardzo drobno. Na rozgrzaną oliwę wkładam cebulę i czosnek. Wszystko smażę ok 2 minut a następnie dodaję mięso.
Mięso smażę ok 5 minut aż będzie zarumienione. W osobnym naczyniu w 0.5 l wody rozprowadzam 3 łyżki koncentratu pomidorowego. A następnie dodaję 1 słoik 350 ml zmiksowanych pomidorów. Dodaję pieprz,sól i czosnek granulowany.
Mieszam. Całość wylewam do smażącego mięsa na patelni. Całość duszę ok 10 min aż gulasz stanie się bardziej gęsty. Na koniec posypuję suszonym koprem.
Smacznego.
Mięso smażę ok 5 minut aż będzie zarumienione. W osobnym naczyniu w 0.5 l wody rozprowadzam 3 łyżki koncentratu pomidorowego. A następnie dodaję 1 słoik 350 ml zmiksowanych pomidorów. Dodaję pieprz,sól i czosnek granulowany.
Mieszam. Całość wylewam do smażącego mięsa na patelni. Całość duszę ok 10 min aż gulasz stanie się bardziej gęsty. Na koniec posypuję suszonym koprem.
Smacznego.