karolcia_zip

karolcia_zip

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 255]

Gulasz z rękawa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Połączenie mięsa gulaszowego wieprzowego z pieczarkami i papryką opruszone czosnkiem niedźwiedzim.

Gulasz z rękawa Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Gulasz z rękawa

 

Sposób przygotowania:

Gulasz z rękawa
Czyścimy pieczarki i kroimy według uznania, cebulę kroimy w półkrążki, paprykę czyścimy i kroimy w większą kostkę, ogórki kiszone natomiast kroimy w plastry. Mięso gulaszowe przyprawiamy Bukietem Smaku i mieszamy z pokrojonymi warzywami. Wszystko wrzucamy do woreczka, który wkładamy na blaszkę. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180°C przez godzinę. Gotowe przekładamy do żaroodpornego naczynia. Podajemy z kaszą gryczaną, ryżem lub ziemniakami.
Gulasz z rękawa
Przyprawione mięso i pokrojone warzywa.
Gulasz z rękawa
Gulasz przed upieczeniem.