Sposób przygotowania:
Gulasz z szynki z pieczarkami
Szynkę myję i kroję w kostkę. Dodaję przyprawy. Smażę na oleju. Następnie wrzucam do 1 litra wody. Pieczarki smażę na oleju z cebulką.
Pod koniec dodaję 3łyżki mąk. Smaże. Całość dodaję do garnka z wodą i mięsem. Gulasz duszę ok 20 min. Następnie dodaję 3 łyżki koncentratu oraz 2 łyżki ketchupu pikantnego.
Duszę jeszcze ok 5 min. Podaję z chlebem albo ryżem i kaszą.
Pod koniec dodaję 3łyżki mąk. Smaże. Całość dodaję do garnka z wodą i mięsem. Gulasz duszę ok 20 min. Następnie dodaję 3 łyżki koncentratu oraz 2 łyżki ketchupu pikantnego.
Duszę jeszcze ok 5 min. Podaję z chlebem albo ryżem i kaszą.