Sposób przygotowania:
Gulaszowa z pieczarkami i z jajkiem
Mięso myjemy, osuszamy i kroimy na małe kawałki. Przygotowane mięso obsmażamy na oleju i przekładamy do garnka. Zalewamy wodą i stawiamy do gotowania.
Czosnek obieramy i kroimy przesmażamy na tłuszczu na którym smażyło się mięso i wrzucamy do garnka. Dodajemy też drobno pokrojoną marchew. Pieczarki kroimy albo dodajemy całe (zależy od wielkości).
Paprykę kroimy w kostkę i dorzucamy do zupy. Z mąki z dodatku papryki w proszku na maśle robimy zasmażkę i zagęszczamy zupę.
Doprawiamy do smaku. Jajka gotujemy na twardo, kroimy i dodajemy na do zupy na talerzu.
Czosnek obieramy i kroimy przesmażamy na tłuszczu na którym smażyło się mięso i wrzucamy do garnka. Dodajemy też drobno pokrojoną marchew. Pieczarki kroimy albo dodajemy całe (zależy od wielkości).
Paprykę kroimy w kostkę i dorzucamy do zupy. Z mąki z dodatku papryki w proszku na maśle robimy zasmażkę i zagęszczamy zupę.
Doprawiamy do smaku. Jajka gotujemy na twardo, kroimy i dodajemy na do zupy na talerzu.
Magdalena88
katarzynka455
Potwierdzam i dziękuję za komentarz:))))
niezły kąsek
katarzynka455
Dziękuje bardzo :)))a co do kwiatuszków to moja mała kuzynka twierdzi że z kwiatuszkami jest jedzonko smaczniejsze:)))))
nozoOwnik