Sposób przygotowania:
Homar ala Kristofe,
Zaczynamy od sosu, drobno siekamy czosnek, imbir, szalotkę, wszystko wrzucamy na gorącą patelnie na oliwę, doprowadzając do zeszklenia. Do zarumienionych na patelni dodatków dodajemy pomidory, sól i pieprz do smaku, wszystko delikatnie dusimy aby zredukować sos. W wolny czasie gotujemy wodę z solą wrzucamy na kilka minut homara ta aby jego pancerz był różowy. Homara wykładamy na talerz, dekorujemy zieleniną a obok w kieliszku umieszczamy sos. Lampka szampana i ....... SMACZNEGO
edytaha
KRISTOFE
pacpaw
KRISTOFE
pacpaw
W takim razie drżyjcie Homary :o)
KRISTOFE
evita0007
Żywego ? a nie usypiasz go najpierw poprzez chwilowe włożenie do zamrażalki tj. 2-3 godziny ??
KRISTOFE
marietta
KRISTOFE