Sposób przygotowania:
Hot Dog Wokalisty
Na początku zabieramy się za sos do hot doga:
W pudełeczku od śmietany bądź w misce mieszamy pieprz,śmietanę,koperek,i przeciśnięty przez wyciskarkę do czosnku , czosnek i odstawiamy.
Przechodzimy do bułek:
Bułki kroimy wzdłuż lecz nie do końca, parówkę obieramy z foli i wsadzamy do mikrofalówki na 5min w tym czasie kroimy cebulę (obraną) , ogórka zielonego (opłukanego), paprykę zieloną (umytą i oczyszczoną), na jaki chcemy kształt itd.
Gdy parówki się nam już zagrzeją porządnie przez 5min to wkładamy je od razu w bułkę i zalewamy odrobiną sosu następnie wkładamy pokrojone warzywka a także ser żółty na to porcja, ale nie dużo sosu i na wierzch rzeżuchę , sałatę (umytą).
W pudełeczku od śmietany bądź w misce mieszamy pieprz,śmietanę,koperek,i przeciśnięty przez wyciskarkę do czosnku , czosnek i odstawiamy.
Przechodzimy do bułek:
Bułki kroimy wzdłuż lecz nie do końca, parówkę obieramy z foli i wsadzamy do mikrofalówki na 5min w tym czasie kroimy cebulę (obraną) , ogórka zielonego (opłukanego), paprykę zieloną (umytą i oczyszczoną), na jaki chcemy kształt itd.
Gdy parówki się nam już zagrzeją porządnie przez 5min to wkładamy je od razu w bułkę i zalewamy odrobiną sosu następnie wkładamy pokrojone warzywka a także ser żółty na to porcja, ale nie dużo sosu i na wierzch rzeżuchę , sałatę (umytą).
Pamplemousse