Sposób przygotowania:
Inna jajecznica
Kalafior gotujemy na miękko we wrzącej wodzie.
Na patelni rozgrzewamy olej.
Na dobrze rozgranym oleju kładziemy ugotowany kalafior podzielony na malutkie kawałeczki.
Smażymy na małym ogniu co jakiś czas mieszając, aby sie nie przypalił.
Smazymy do momentu zarumienienia się kalafiora.
Nastepnie dodajemy masło.
Gdy masło się rozpuści wbijamy jajka, przyprawiamy sola pieprzem i gałką.
Mieszamy,aż jajka się zetną.
Gdy będzie gotowe podajemy posypane natką pitruszki
Na patelni rozgrzewamy olej.
Na dobrze rozgranym oleju kładziemy ugotowany kalafior podzielony na malutkie kawałeczki.
Smażymy na małym ogniu co jakiś czas mieszając, aby sie nie przypalił.
Smazymy do momentu zarumienienia się kalafiora.
Nastepnie dodajemy masło.
Gdy masło się rozpuści wbijamy jajka, przyprawiamy sola pieprzem i gałką.
Mieszamy,aż jajka się zetną.
Gdy będzie gotowe podajemy posypane natką pitruszki