Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane fasolą i sałatą
Jajka ugotować na twardo, obrać.
Każde jajko przekroić na pół wzdłuż, wyjąć żółtka.
Umytą i osuszoną sałatę porwać, przełożyć do miski.
Do sałaty dodać żółtka, odsączoną białą fasolę, majonez, śmietanę, natkę pietruszki oraz czerwoną czubrycę, sól i pieprz.
Farsz zmiksować blenderem na gładko.
Napełniać nim białka.
Każde jajko przekroić na pół wzdłuż, wyjąć żółtka.
Umytą i osuszoną sałatę porwać, przełożyć do miski.
Do sałaty dodać żółtka, odsączoną białą fasolę, majonez, śmietanę, natkę pietruszki oraz czerwoną czubrycę, sól i pieprz.
Farsz zmiksować blenderem na gładko.
Napełniać nim białka.