Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane kabanosami i szczypiorem
Jajka gotujemy na twardo ( siedem minut).
Studzimy i obieramy.
Kroimy na pół i łyżeczką delikatnie wyjmujemy żółtka.
Kabanosy kroimy w drobną kostkę.
Szczypior siekamy.
Do żółtek dodajemy majonez, przyprawy, szczypior i kabanosy.
Dokładnie mieszamy.
Łyżeczką wykładamy na białka.
Posypujemy szczypiorem.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego ;)
Studzimy i obieramy.
Kroimy na pół i łyżeczką delikatnie wyjmujemy żółtka.
Kabanosy kroimy w drobną kostkę.
Szczypior siekamy.
Do żółtek dodajemy majonez, przyprawy, szczypior i kabanosy.
Dokładnie mieszamy.
Łyżeczką wykładamy na białka.
Posypujemy szczypiorem.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego ;)