kinia667

kinia667

Kuchcik
[Przepisów: 1]

Jajka faszerowane pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Smaczna i pożywna przekąska w sam raz na Wielkanoc !

Jajka faszerowane pieczarkami Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Jajka faszerowane pieczarkami

 

  • 10 jajek
  • 40 dag pieczarek
  • 2 średnie cebule
  • 3 łyżki majonezu
  • olej do smażenia
  • szczypiorek,
  • papryka i ogórek do dekoracji

 

 

  • 5 kropel Fairy o ulubionym zpachu

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane pieczarkami
Jajka gotujemy na twardo. Pieczarki i cebule drobno kroimy,smażymy na patelni. Ugotowane jajka obieramy przekrawujemy na pół i wyciągamy żółtka. Do przysmażonej cebuli i pieczarek dodajemy żółtka,majonez i szczypiorek (lub inna zielenine) Całośc dobrze mieszamy i nadziewamy nasze białka. Przyozdabiamy majonezem i papryka ;)Sprzątamy i myjemy naczynia Przy pomocy Fairy , teraz mozemy cieszyć się pięknie błyszczącymi i czystyminaczyniami !
Jajka faszerowane pieczarkami
Potrzebne składniki..........................
Jajka faszerowane pieczarkami
Jajka faszerowane pieczarkami
Etap 3
Jajka faszerowane pieczarkami
Etap 4